Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

CONSTANTIN RĂDULESCU: Nu voi accepta dispute publice toxice pentru echipa PSD Vâlcea!

Deputatul PSD de Vâlcea Romeo Rădulescu a declarat luni pentru AGERPRES că, dacă lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor şi Senat va rămâne neschimbată, îşi va asuma o candidatură independentă.

„Normal că sunt dezamăgit dar nu vreau să comentez lista PSD pentru Cameră şi Senat. Nu ştiu dacă se va schimba sau nu dar dacă va rămâne aşa, îmi voi asuma o candidatură independentă. Săptămâna aceasta mă apuc de strângere de semnături”, a precizat Romeo Rădulescu.

Demararea campaniei de strângere de semnături pentru o candidatură independentă a deputatului Romeo Rădulescu, care este abia pe poziţia a cincea în preferinţele social-democraţilor de la Vâlcea, este privită de preşedintele PSD, Constantin Rădulescu, ca o poziţionare în afara partidului şi un atac la unitatea acestuia.

„Listele de candidaţi vor fi aprobate săptămâna viitoare de Comitetul Naţional al PSD şi atunci vom vedea daca apar modificări. Noi, la Vâlcea, ne-am făcut datoria conform statutului. Eu, de astăzi, mă întorc la ceea ce este cel mai important… pregătirea tehnică a campaniei. Am convocat deja prima întâlnire cu echipa judeţeana de campanie.

Ţinta noastră este revenirea PSD la guvernare pentru că am avut o guvernare bună pentru oameni. Cei care vor crea scandal în această perioadă se vor auto-poziţiona în afara acestei lupte şi vor da apă la moară adversarilor noştri. Aşa cum a spus şi preşedintele Liviu Dragnea, aici nu mai e vorba de ambiţii personale, este vorba de un proiect pentru a reda încrederea românilor într-un viitor mai bun! Nu voi accepta dispute publice toxice pentru echipa PSD Vâlcea”, ne-a declarat preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Amintim că săptămâna trecută, Comitetul Executiv Judeţean al PSD a votat lista candidaţilor pentru alegerile din 11 decembrie. Actualul deputat Romeo Rădulescu, potrivit votului final, se află pe locul cinci pe listă, la Camera Deputaţilor, în contextul în care judeţul Vâlcea va fi reprezentat în Parlament de şase deputaţi.