Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

E oficial. CSM joacă cu CFR Cluj în Zăvoi

• FRF a anunțat programul oficial al sferturilor Cupei României la fotbal • meciul Vipereor Albastre e televizat dar nu în nocturnă

Iubitorii fotbalului din Râmnicu Vâlcea au parte de o mare surpriză. Meciul dintre CSM și CFR Cluj din șaisprezecimile Cupei României la fotbal va avea loc în Zăvoi, pe 25 octombrie, începând cu cu ora 14.3. Eleii lui Jerry Gane s-au calificat după un meci cu emoții în fața ecipei CSO Filiași dar șansele ca meciul să aibă loc în Zăvoi erau minime. Până la urmă astrele s-au aliniat pentru vâlceni și deținătparea trofeului va veni la Râmnicu Vâlcea. CFR Cluj a câștigat finala ediției trecute a Cupei României după o finală de vis cu Dinamo București, decisă la loviturile de la 11 metri, după ce bucureștenii au condus cu 2-0. Și de această dată ardelenii pun mare preț pe cucerirea acestui trofeu, cea mai bună portiță pentru participarea în ediția viitoare a cupelor europene. În ceea ce-l privește pe Ionel Gane, acesta este mulțumit că elevii săi vor avea parte de un adverar cu nume: „Mă bucur că jucăm cu CFR Cluj. Îmi doream să jucăm contra unei echipe bune, cum sunt Steaua, Dinamo, CFR, iar Clujul este deţinătoarea trofeului. Este o bucurie şi pentru jucători, dar şi un bonus pentru fanii noştri. Meciurile de Cupă au un farmec aparte, este cea mai atractivă competiţie, am trăit şi eu asta ca jucător, am câştigat Cupa cu Craiova”.

Meciul de la Arad, șanse minime să se dispute

În ceea ce privește parcursul din campionat, CSM Râmnicu Vâlcea a remizat cu FC Brașov, 1-1, și speră să obțină trei puncte din întâlnirea din deplasare cu Șoimii Pâncota. Victoria ar putea să vină prin neprezentare, având în vedere că arădenii sunt în prag de desființare. Șoimii au făcut o adresă oficială la FRF prin care anunțau că își vor juca meciurile de pe propriul teren la Curtea de Argeș. Mai mult decât atât, s-au mutat în orașul din Argeș. Au stat, însă, doar două zile, după care au fost anunțați de primăria din localitate că nu au cum să-i finanțaze, din cauza bazei legale. În aceste condiții, fotbaliștii de la Șoimii au plecat și nu mai au unde să își dispute meciurile de pe propriul teren. Cel ami probabil echipa se va desființa.

Programul complet al meciurilor:

25 octombrie
CSM Râmnicu Vâlcea – CFR Cluj, ora 14:30
ASU Poli Timişoara – Pandurii Târgu Jiu, ora 18:00
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – CS U Craiova, ora 20:45

26 octombrie
Metalosport Galaţi – Luceafărul Oradea, ora 14:30
CSN Cetate Deva – Gaz Metan Mediaş, ora 14:30
FC Academica Clinceni – FC Voluntari, ora 14:30
Dacia Unirea Brăila – Concordia Chiajna, ora 14:30
Metalurgistul Cugir – CSM Poli Iaşi, ora 14:30
CS Afumaţi – FC Botoşani, ora 14:30
Unirea Tărlungeni – ASA Târgu Mureş, ora 14:30
Olimpia Satu Mare – CS Mioveni, ora 14:30
Chindia Târgovişte – ACS Poli Timişoara, ora 17:45
Dinamo II Bucureşti – Dinamo Bucureşti, ora 20:30

27 octombrie
Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Astra Giurgiu, ora 16:00
CS Baloteşti – Viitorul Constanţa, ora 18:45
Foresta Suceava – Steaua Bucureşti, ora 21:30