Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS: Ordonanţa de migrare s-a întors împotriva PSD la Vâlcea

Majorităţile de la Consiliul Judeţean Vâlcea şi Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea sunt date peste cap odată cu declararea consilierilor judeţeni şi locali de la UNPR independenţi. Deşi Ponta a dat ordonanţa pentru ca primarii şi consilierii să se îndrepte către arcul Puterii, iată că la Vâlcea lucrurile stau exact pe dos.

Informaţii de ultimă oră dau ca certă trecerea la independenţi a consilierilor judeţeni şi locali de la UNPR. La judeţ, este vorba despre Petre Grigore şi Doru Filip, care în acest moment vor înclina balanţa în ce parte vor dori. Am aflat că cei doi sunt curtaţi asiduu de oamenii de la ACL Vâlcea şi deja sunt în negocieri pentru a crea o nouă majoritate, PSD rămânând cu un singur partener şi anume PPDD. Dar şi aici sunt probleme pentru că Tiberiu Georgescu este şi el decis să facă pasul că independenţă, dar să susţină ACL în Consiliul Judeţean Vâlcea. În acest moment, Ion Cîlea are o mare problemă, el pierzând deja trei oameni.

La Consiliu Local, Sebi Veţeleanu, Dumitru Ţârdea şi Maria Bobeanu şi-au declarat deja independenţa, ieşind din parteneriatul cu PSD. Cel de-al patrulea consilier local al UNPR, Ionuţ Nuică, nu a fost deocamdată de găsit, însă şi el îşi va da acordul.