Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

BREAKING NEWS! Liviu Dragnea a nominalizat premierul: Sevil Shhaideh

Președintele PSD, Liviu Dragnea a nominalizat propunerea de premier din partea PSD, după consultările de la Cotroceni. Iată de a declarat Liviu Dragnea: ”Legea nu reprezintă o chestiune secundară, nu vreau să-mi încep mandatul așa. Nu vreau să promovez un conflict inutil. Am găsit o soluție care sper să fie acceptată de președintele Iohannis. O condamnare nedreaptă șio o lege profund neconstituțională nu mi-au dat posbilitatea să solicit pentru mine postul de premier. Am ținut cont de dorința de a face o propunere care să-mi dea garanția că este un om care muncește și o nominalizez pe Sevil Shhaideh.

Sevil Shhaideh a fost director al Direcţiei Proiecte din Consiliul Judeţean Constanţa, devenit secretar de stat imediat după ce, în 2012, Liviu Dragnea a fost numit ministru la Dezvoltare.

În perioada 2007-2012, Sevil Shhaideh a fost director general la Direcţia Generală de Proiecte in CJ Constanţa si coordonator al UNCJR. Între 1993 si 2007 a fost Director Sisteme Informatice la CJ Constanta.

Sevil Shhadeh are 50 de ani şi a absolvit Facultatea de Ştiinşe Economice din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa.

Este fina lui Nicușor Constantinescu, președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța, dar și a lui Liviu Dragnea.