Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto vocea valcii

CONSTANTIN RĂDULESCU: Am avut o colaborare bună cu Sevil Shhaideh, când eram deputat! O propunere excelentă pentru premier

foto vocea valciiPreședintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, este încântat de propunerea făcută de Liviu Dragnea pentru funcția de prim-ministru și consideră că Sevil Shhaideh va fi un premier bun deoarece cubnoaște în detaliu problemele cu care se confruntă administrația publică locală.

”Propunerea de premier, făcută de președintele PSD Liviu Dragnea, este una excelentă, pe care am susținut-o și o susțin cu tărie. Doamna Sevil Shhaideh, viitorul premier al României, cunoaște foaret bine problemele administrației locale.

O cunosc pe doamna Sevil Shhaideh, am avut o colaborare excelentă, în calitate de deputat, și sunt convins că va fi un premier foarte bun.

Doamna Sevil Shhaideh cunoaște în detaliu problemele din administrație, știe cu ce ne confruntăm noi , cei care coordonăm administrația publică locală la nivel de județe și, prin urmare, am toată încrederea în viitoarea doamnă prim-ministru”, ne-a declarat Constantin Rădulescu, președintele PSD Vâlcea.