Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Asociația „Deschidem Orașul” – dezbaterea publică a liberalilor

În data de 27 februarie, organizația PNL Râmnicu Vâlcea a participat la dezbaterea publică de la Casa Sindicatelor din oraș privind situația conexiunii municipiului cu autostrada A1, prin drumul expres Tigveni – Râmnicu Vâlcea – Găneasa.

Din discuțiile purtate de catre Cristian Buican și Virgil Pârvulescu, a reieșit faptul realizarea acestui obiectiv de investiții este decisivă pentru dezvoltarea durabilă a comunității județului.

Deputatul liberal, Cristian Buican, a arătat celor prezenți numeroasele diligențe pe care le-a făcut de-a lungul anilor pentru realizarea acestui drum: declarații politice, interpelările parlamentare, adrese și petiții către instituțiile abilitate, audiențe la cei în drept și luări de cuvânt în organele partidului în fața celor responsabili cu această problemă.

De asemenea, a adus la cunoștința tuturor celor care nu știu că s-a intrat în linie dreaptă pentru realizarea acestui drum expres prin întocmirea studiului de prefezabilitate ceea ce îl obligă pe finanțator să avanseze cu realizarea proiectului.

Liberalii valceni speră că investiția va fi dusă până la capăt!