Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Alegerile nu s-au încheiat la PSD Vâlcea! Urmează alte bătălii!

Cei care credeau că s-au încheiat alegerile la PSD Vâlcea, s-au înşelat! Sigur, este adevărat că acum social-democraţii vâlceni au un „lidero maximo”, în persoana lui Constantin Rădulescu, însă nu toate structurile din partid şi-au găsit conducători.

Aşadar, în această toamnă se mai dau vreo trei runde de bătălii în PSD Vâlcea. Una dintre cele mai „sângeroase” lupte se va da chiar la organizaţia de seniori a pesediştilor vâlceni, acolo unde, până acum, şi-a făcut de cap „descoperitorul de talente” Dumitru Lovin. Scaunul lui se clatină serios acum, pentru că la alegerile ce vor avea loc în cel mai scurt timp va candida pentru postul de preşedinte al organizaţiei de seniori al PSD Vâlcea nimeni altul decât Dumitru Persu, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, care are o mare susţinere din partea membrilor de partid şi care-i va lua cu siguranţă locul lui Lovin, în ciuda atacurilor care le lansează acesta în anumite medii.

O altă bătălie, care se anunţă a fi liniştită totuşi, se va da la organizaţia judeţeană de femei a PSD Vâlcea. Timpul Ioanei Liţă a expirat şi este timpul ca femeile pesediste să fie conduse de o nouă doamnă, o doamnă tânără, dar totuşi cu experienţă şi cu iniţiativă. Este vorba despre lidera PSD Govora, Daniela Oteşanu, care nu are contracandidată.

Fără probleme se anunţă şi alegerile de la TSD Vâlcea, acolo unde candidează pentru un nou mandat tânărul Lucian Rădulescu. Acesta nu are contracandidat şi are susţinerea totală a colegilor săi, Lucian reuşind să strângă în jurul lui un grup de tineri devotaţi, alături de care bate judeţul în lung şi-n lat nu numai în campaniile electorale, ci aproape în fiecare lună.