Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Săptămâna pe scurt – de la lume adunate

– ATENÅ¢IE! Șeful Executivului a vorbit și despre situația de la Oltchim și despre restructurările care vor avea loc la Combinat – La comanda Inspectoratului Județean de Poliție se vântură tot felul de chestori (generali, pe stil vechi), unitatea de poliție fiind prevăzută, în organigramă, cu această funcție – Dracu ™ să-i mai înțeleagă și pe popii ăștia nesătui – La sfârșitul săptămânii trecute, la IPJ Vâlcea, în prezența unei comisii de specialitate din MAI, și-a susținut examenul de atestare pe postul de comandant al poliției Municipiului Rm. Vâlcea, comisarul-șef Florin Marin –   Pe surse am aflat că premierul Victor Ponta se teme de ce o să i se întâmple dinspre Varanul Felix și, de aceea, trage de timp cu numirea Codruței Kovesi la DNA, ca să-l aburească pe Mircea Badea, că i-a promis ăla că-l dă cu capul de pereți – Dumitru Matei, așa-zisul lider al Uniunii Comuniștilor din România a fost recent în audiență la viceprimarul Gheorghe Ioniță

– ATENÅ¢IE! Șeful Executivului a vorbit și despre situația de la Oltchim și despre restructurările care vor avea loc la Combinat: O restructurare nu va însemna păstrarea tuturor locurilor de muncă. Este una din nenumăratele probleme care au fost amânate mulți ani în România și pe care am decis să le rezolv acum, în 2013, pe baza majorității parlamentare, asumându-mi că de la 60 la sută încredere am de unde să pierd , a explicat Ponta. Săptămâna viitoare se va închide curentul, Bullrom închide propilena, iar Salrom închide sarea. Și gata, s-a terminat cu Oltchim.

– La comanda Inspectoratului Județean de Poliție se vântură tot felul de chestori (generali, pe stil vechi), unitatea de poliție fiind prevăzută, în organigramă, cu această funcție. Și cum un grangure coercitiv rămâne fără funcție la Ministerul de Interne (prin amestecul politicului chiar și aici!), cum este „parașutat  la Vâlcea. Ultimul trimis la noi a fost chestorul Ioan Lucian Muntean. Ardelean născut, nu făcut, general recomandat de pregătirea sa profesională și nu promovat „pe puncte , precum alții, este un om deosebit. De curând, acesta a fost rechemat la București, fiind numit în funcția de director al Casei de Pensii a Ministerului Afacerilor Interne. Nu puțini sunt aceia care și-au pus întrebarea „ce are organul cu Prefectura ? Păi, are. Pentru că studiindu-i C.V.-ul profesional, am aflat că dumnealui are absolvite două facultăți civile, cu brio, înainte de Revoluție (când se făcea carte la facultăți și nu se îmbolnăveau profesorii de plămâni din pachetele de țigări cadorisite sau erau îmbătați prin zecile de sticle de whisky dăruite ca acum!), după care a făcut Academia de Poliție. Cele două facultăți civile absolvite sunt TCM, la Politehnica Timișoara și ASE-ul, la București. Deci, Ioan Lucian Muntean este inginer constructor de ma șini, economist profesionist și ¦ general de poliție. Ca atare, misterul numirii sale la Casa de Pensii a fost lămurit! Este omul potrivit, la locul potrivit. Păcat că chestorul Muntean a fost transferat, atât de repede, pentru că am ratat momentul afirmării și pentru că a început lupta „câinilor  (parca așa sunt porecliți dinamoviștii, nu?) pentru postul vacant. Pe surse, am aflat că liberalii au fost învin și de tarul Dragnea care-i mai tare și ca ministrul de Interne, Radu Stroe, dar și că „autohtonii  noștri au șianse minime de promovare. Suntem siguri că ne vom primi porția de critică, de la prieteni, pentru nesusținerea „autohtonilor , dar aici nu merge cu zicala ce spune că „nu șitie bărbatul, ce șitie tot satul . Noi șitiind mai multe despre ei decât cred actualii că șitim. Nu lucrăm la Vinalcool! Și ca să demonstrăm cunoscătorilor că este așa cum spunem, afirmăm că unul dintre „autohtonii  de la IPJ, care a sponsorizat campania electorală la parlamentare unui „reu șit , cu 180 de milioane vechi, are cele mai mari șianse de numire, pentru că nici parlamentarul său nu l-a uitat și aleargă, face și desface, în cadrul unui trafic de influență îngrozitor…

– Dracu ™ să-i mai înțeleagă și pe popii ăștia nesătui. Vor bani, bani și iar bani, dar și foloase și prinoase, de la cât mai multe case. Enoria și, prin impozitele plătite la bugetul statului, le asigură acestora 70% din salariu, dar le mai și plătesc diverse taxe pentru servicii preoțești care ar trebui să fie gratuite tocmai pentru cota parte dată salariului lor. În acest domeniu, în spatele credinței ortodoxe propovăduite de preoți ipocriți, șimecheri și necredincio și, se ascunde o mare mocirlă. „Să faci ce zice popa, nu să faci ce face popa  “ este o maximă care insultă divinitatea. Trimi și lui Dumnezeu în bisericile noastre sunt niște bișnițari (dar nu în majoritate și, pentru aceasta, celor corecți, le cer scuze). Vreți dovada? În timp ce Papa Francisc militează pentru o biserică pentru săraci, Patriarhia Română cere bani pentru finalizarea Catedralei Neamului, o altă construcție megalomanică după Casa Poporului. În îndeplinirea acestei cerșetorii, parohiile, în funcție de gradul lor, au primit chitanțiere cu antetul Patriarhiei, ca să fie eliberate documente contabile la încasarea banilor de la enoria și. Pentru ca acestora li se cerșesc bani în biserici! Zilele trecute, redacția noastră a fost vizitată de patru enoria și din comuna Dăești, „oile  preotului Daniel Nițu, care ni s-au plâns că printr-o pastorală ținută la sfârșitul slujbei de duminică li s-a adresat un îndemn pentru a ajuta cu bani lucrările care se fac la Catedrala Neamului. Evident, mulți dintre cei prezenți, săraci “ așa cum sunt ei “, s-au conformat și  au băgat mâna în buzunar de au onorat cererea cu cât aveau disponibil. Numai că epitropul bisericii nu le-a eliberat chitanțe și banii au luat o cale numai de preot și mâna lui dreaptă (nu am zis lung㠝) șitiută. Chestiunea aceasta este foarte gravă. Și ținând cont că preoții nu dau nici un ban la construirea lăcașului lor megalomanic, ne întrebăm cât vor mai fi suportați „arenda și  ăștia din Biserici și cum de nu le este ru șine să devină egalii celor care stau la intrarea în cimitire, cerând mila enoria șilor milostivi? Uite, chiar de aici începe mizeria neamului nostru și noi ne dorim o societate morală sub patrafirul unor șimecheri și blasfematori concetățeni ortodoc și.

– La sfârșitul săptămânii trecute, la IPJ Vâlcea, în prezența unei comisii de specialitate din MAI, și-a susținut examenul de atestare pe postul de comandant al Poliției Municipiului Rm. Vâlcea, comisarul-șef Florin Marin. După câteva ore de transpirație și inspirație, candidatul a fost declarat „admis” cu nota de 9,25. Apreciind notația prestației sale, noi am tras concluzia că domnul Florin Marin nu s-a prea pregătit temeinic, colegii și cunoștințele sale așteptându-se la nota maximă. Dar cum procentele care i-au lipsit până la nota maximă nu l-au depunctat valoric, tot așa nici personalitatea și pregătirea sa profesională nu au avut de suferit. Că mai are timp până va atinge perfecțiunea. Felicitări!

–   Pe surse am aflat că premierul Victor Ponta se teme de ce o să i se întâmple dinspre Varanul Felix și, de aceea, trage de timp cu numirea Codruței Kovesi la DNA, ca să-l aburească pe Mircea Badea, că i-a promis ăla că-l dă cu capul de pereți. Așa că zilele trecute a avut loc un comandament SPP pentru a se stabili măsurile de a para intențiile lui Badea. S-a creat un dispozitiv mobil, se va apela la veste antiglonț, se va pune burete pe catapeteasm㠝 (o echipă specială, plină de parapsihologi, caută ce ar putea fi considerat catapeteasma în gândirea lui Badea), iar regimentul de tancuri de la Pitești a intrat direct sub comanda lui Nicolescu. Dar, de acum o oră, gata! A ie șit fum alb pe coșul de la Palatul Victoria. Rezultat final: Becali numit la DNA și Calimente la Parchetul General.

– Liderul liberal Cristian Buican a declarat recent unor prieteni că șitie despre vorbele de bine pe care i le adresează Persu, vicele CJ, pe la toate șiedințele comunale ale pesediștilor. ” Mă înjură de zor și asta e bine. Când te înjură un adversar ca Persu înseamnă că ai putere!!  a spus Buican. Care adversar domnule deputat? Nu mai sunt pesediștii aliații dumneavoastră din USL? De aceea vă întâlniți frecvent cu lideri din PDL?

– Dumitru Matei, așa-zisul lider al Uniunii Comuniștilor din România a fost recent în audiență la viceprimarul Gheorghe Ioniță. „Suspectez că mai mulți funcționari publici din primăria Râmnicului sunt părta și la un fals în acte publice legate de un teren. Dacă nu îmi vor pune la dispoziție originalele unui act depus ilegal în primărie în 4 martie, am de gând să sesizez Procuratura pentru a declanșa o cercetare. Capul răutăților este o doamnă funcționar care acum câțiva ani elibera acte de proprietate unor persoane defuncte ¦  ne-a declarat domnul Matei.

BREAKING NEWS: Luni, 1 aprilie, zi de cumpănă pentru uslamiști și pușcăriabili. Premierul Victor Ponta a discutat, în această zi, la sediul Senatului, cu liderul PNL, Crin Antonescu. La întâlnire au participat mai mulți liberali din „garda lui pretorian㠝, corp ansamblul său ca să nu se creadă că e singur în PNL. Discuția dintre cei doi corifei politici a fost legată de revizuirea Constituției și a intervenit după un schimb de replici între ei, declanșat de eventualitatea numirii Laurei Codruța Kovesi ca șief al Direcției Naționale Anticorupție. În aceste replici a fost invocată inclusiv ruperea USL. Pe surse, am aflat că s-a creat iminența separării bobului de neghină în cadrul USL, spargerea alianței fiind mai pregnantă acum decât oricând. Numirea procurorului Codruța Kovesi la DNA va fi o victorie pentru statul de drept. Dar pe ce motiv să se rupă alianța? Că Ponta respectă legea? Că Ponta a decis să devină pro-european? Liberalii vor ie și foarte șifonați din această situație ¦ Totu și, am aflat că, până la urmă, premierul nu o va mai numi în funcție pe renumita procuroare europeană, acesteia fiindu-i găsit un înlocuitor din rândul magistraților reformiști, agreat și de președintele Băsescu. Dar spargerea tot se va produce. O vrea situația din țară, o vor baronii PSD, o vrea lumea! Urmarea: Ponta și PSD vor fi la putere, împreună cu Mișcarea Populară, UDMR, minoritățile naționale, Oprea, oamenii lui Tăriceanu, o parte din PP al lu ™ DD, parchete, servicii, UE și SUA. Antonescu se va situa în opoziție, împreună cu rămă șițele lui Bl(e)aga, PC-ul lui Voiculescu, dezertorii din PP al lu ™ DD, infractorii lui Năstase și Rusia unită a lui Putin.

– Pataliputra