1

Săptămâna pe scurt – de la lume adunate

– senatorul liberal, Emilian Frâncu, candidatul PNL la Primăria Râmnicului, face bășcălie de jurnaliștii vâlceni. Fără resentimente – onoare muncii uslamiștilor! Tovară șilor, să nu uitați să-i aduceți un omagiu fierbinte tătucului vostru Iliescu – ANI “ Agenția Națională pentru Integritate “ are dovezi că propozabilul ministru al Culturii “ Mircea Diaconu a mâncat, în ascuns și fără aprobarea lui Ceaușescu, Merele ro și , din filmul cu acela și nume – atâtea arestări și trimiteri în judecată ca în anii 2011 și 2012 nu am mai văzut! Se teme careva? Poate clasa politică uslamistă în frunte cu Iliescu, Văcăroiu, Năstase, Dan Ioan Popescu, Necolaiciuc, Mitrea, Mazăre –

– Deci, s-a schimbat guvernul, a plecat Ungureanu și a venit puberul. Frunte-ngustă și mers tărăgănat de homo erectus. Ce face Pontador în primul și în primul rând? Taie 4 miliarde de la investiții și cumpără de ei posmagi. Posmagi gata mueți. Poporul uslaș, adică homo antropologus, guiță de fericire că i se dă. Nu contează că se dărâmă toată țara. Nu contează că se duce pe râpă șiandramaua. În timp ce se năruiește tot ce a fost clădit în ultimii 3 ani, în timp ce cad bucăți de zid din România devenită neo-socialistă, uslașul de rând stă neînfricat printre molozuri, cu mâna întinsă, iar din gâtlejul său uscat se aude doar: dă-mi, dă-mi, dă-mi . Noi, ca și țară, stăteam rău de tot la infrastructură, trebuiau investiții multe, guvernele anterioare Boc – Ungureanu șitiau bine că nu sunt bani, șitiu prea bine că mai avem miliarde de plătit la Bechtel cu toate că ei au plecat demult de la noi (mulțumim mărite Adrian Năstase!), dar au alocat un buget de 4 miliarde, ce n-ajung pentru autostrăzi noi, dar cel puțin se mai făcea o stradă nouă sau se plombau gropile să nu- și rupă oamenii ma șinile, bicicliștii gâtul, iar pietonii șioldurile. De azi înainte gropile se vor transforma în cratere, șicolile se vor fisura, iar cele fisurate se vor surpa. Dar uslașul cel cu mâna întinsă va rânji satisfăcut guițând de plăcere, în timp ce din cavitatea sa bucală ies sunete porcenigene mestecătoare de genul: mampf, mampf, mampf ¦ Încheiem aici, dar nu înainte de a reaminti: Voiculesculeee, să ne numeri ouăleee!

– Senatorul liberal, Emilian Frâncu, candidatul PNL la Primăria Râmnicului, face bășcălie de jurnaliștii vâlceni. Fără resentimente. Cunoscut ca un individ care este posesorul unei întregi colonii de arici, care i-au crescut în toate buzunarele costumului de haine, Frâncu nu vrea, și pace, să facă contracte de publicitate pentru campania electorală, de și, peste tot în lume, imaginea costă, mai ales că individul este deficitar la acest capitol. Umblă vorba prin târg că unul dintre jurnaliștii vâlceni care a vrut să-i facă campanie avarului politician, s-a ars rău de tot și a primit un răspuns care i-a pus, realmente, mintea pe bigudiuri. Cică senatorul i-ar fi propus să facă patru contracte de publicitate pentru televiziunea Vâlcea 1, proprietatea sa disimulat[, adică, să-i bage tot lui bani în buzunar!, iar în schimbul acestui serviciu sa primească un comision, sumă care, zicea parlamentarul, ar acoperi serviciile de publicitate pentru campanie. Asemenea nerozie nu am mai auzit, și, se vede treaba, omului i-a luat mințile dorința de putere sau, și mai rău, s-a transformat, complet, într-un Hagi Tudose autentic. Ambele variante par a fi valabile.

– Și pentru că tot a venit vorba de antipaticul senator liberal Emilian Frâncu, trebuie spus că acesta a fost ajuns de disperare. Nesigur pe propria persoană și convins că nu se bucură de prea multă popularitate în rândul râmnicenior, el și-a pus colegii de partid să-i asasineze cu telefoanele pe bieții cetățeni ai acestui oraș, care sunt nevoiți să-i asculte lozind, minute-n șir, despre „minunile  pe care le-ar face acesta dacă, Doamne ferește!, zicem noi, ajunge primar al urbei. Am fost martori cum mai mulți cetățeni, scârbiți de gogo șile care li se vând, le-au închis telefonul, în nas, liberalilor, cu rugămintea de a nu mai fi deranjați cu asemenea nonsensuri.

– Onoare muncii uslamiștilor! Tovară șilor, să nu uitați să-i aduceți un omagiu fierbinte tătucului vostru Iliescu. Fără el ați fi rămas și azi lăcătu și și ciocănari la căile ferate, aprozărese obraznice sau cel mult șiefi de secție. Mulțumiți sistemului de învățământ care v-a dat posibilitatea să vă umpleți de diplome cumpărate, de titluri pompoase. Lățiți-vă fundurile grase pe la ministere și priviți-ne la fel ca și până acum, ca vaci de muls. Pentru asta trăim noi, poporul, să vă îndestulăm pe voi, nesătuii, găurile negre, blestemul zilelor noastre. Unii ar spune că istoria vă va judeca, dar eu șitiu că istoria e scrisă de învingători, iar aceia sunteți voi, nimeni nu se poate lupta cu foamea voastră insațiabilă. Eu însă am să vă judec în fiecare zi și n-am să vă iert pentru anii pe care i-am pierdut sperând în zadar. Niciodată n-am să vă iert! Nu uitați să vă hrăniți varanul, altfel vă înghite cu premier cu tot.

– ANI “ Agenția Națională pentru Integritate “ are dovezi că propozabilul ministru al Culturii “ Mircea Diaconu a mâncat, în ascuns și fără aprobarea lui Ceaușescu, Merele ro și , din filmul cu acela și nume. Merele făceau parte din recuzită, erau în gestiunea Elenei Udrea iar ea, sărmana, la vremea aceea, a dat cu subsemnatul la Secu, pentru neglijență în serviciu. Astfel, devine clar că Mircea Diaconu este incompatibil cu noua funcție dăruită de Crinuța coafată la Bruxelles, până dincolo de el.

– În țară se răspândesc zvonuri despre prietenia  lui Andrei Marga cu Angela Dorothea Merkel, cancelarul Republicii Federale Germania. Este o glumă care în limbajul nostru s-ar traduce are o pil㠝! Gre șit, din capul locului. În primul rând nu credem nicio clipă în prietenia  Merkel – Marga. E la fel cum se zvonea despre prietenia Johannis – Merkel. Cum s-a evidențiat această prietenie ? Fac concedii împreună? Vorbesc săptămânal la telefon? Se vizitează reciproc? Vor să- și căsătorească copiii? Probabil Doamna de fier a Germaniei are încă vreo două-trei mii de prieteni  din categoria Marga. Toate acestea sunt zvonuri răspândite de USL, pentru a justifica, într-un fel, numirea fantasmagorică a liberalului (?) la Externe, unde nu are ce căuta. După ce-a distrus învățământul din temelii, Marga a fost adus special să strice relațiile cu SUA și, implicit, să desființeze scutul antirachetă, dându-ne pe mâna ru șilor. Marga la Externe e ca un elefant într-un magazin de porcelanuri. Măcar de-ar culege Ponta cioburile în tălpi…

– Atâtea arestări și trimiteri în judecată ca în anii 2011 și 2012 nu am mai văzut! Se teme careva? Poate clasa politică uslamistă în frunte cu Iliescu, Văcăroiu, Năstase, Dan Ioan Popescu, Necolaiciuc, Mitrea, Mazăre, baronii din județe, Tăriceanu, Patriciu, Hrebenciuc, Voicu cu mafia lui din Justiție și lista este așa de lungă încât ne-ar trebui 2 zile ca să le în șirăm. Ați auzit de unul Remus Truică? Era purtătorul de geantă al lui Adrian Năstase. Un neica nimeni care acum este putred de bogat. De unde atâta bogăție la acest neica nimeni? Când erau arestați și judecați PDL-iști, uslamiștii râdeau cu gura până la urechi. Dacă sunt de-ai lor, este comandă politică și se trece la amenințări la adresa Justiției lui Ion Iliescu. Ha, ha, ha ¦

– Victor Ponta, ca gest de mulțumire pentru că minoritățile l-au ajutat să ajungă prim-ministru, a făcut o vizită, împreună cu Mădălin Voicu, țigănimii din Târgu Frumos. Å¢iganii l-au primit cu bucurie, iar Victor Ponta le-a spus: Sub conducerea mea, fiecare țigan va avea o cas㠝. Urale. Mădălin Voicu: Mă purdane, toarnăi de băut că bine vorbește . Ponta, din nou: Fiecare țigan va avea o ma șin㠝. Mădălin Voicu: Toarnăi purdane, că adevăr grăiește . Ponta continuă: Fiecare țigan va avea un loc de munc㠝. Mădălin Voicu clatină din cap și zice: Mă purdane, nu mai turna, nu vezi că deja aiurează! 

– Iată programul de guvernare neo-bolșevic: – 7 rugăciuni cu manele pe zi – portul obligatoriu al voalului de prostie pe creier – interzicerea oricărui gest de bun simț – interzicerea gândirii libere și a politeții – ziua de 7 noiembrie devine zi națională – toți cetățenii vor fi înscri și în șicoli de îndoctrinare – vaccinarea cu gălbează și rujeolă, gratuită și obligatorie – Antenele  devin posturi naționale – toate celelalte televiziuni se desființează. Și, ca urmare, va reapărea Hrebenciuc, se dau citate din Iliescu, iar în șicoli se atârnă poza lui/lor. Nici nu a pus bine USL mâna pe putere și bursa a început să cadă, euro a atins pragul istoric de jos, va cădea și bruma de economie pe care guvernul Boc și Ungureanu a încercat s-o țină pe linia de plutire. Concluzia: Instabilitatea politică actuală a României se datorează cinismului PSD-PNL-pc și salivării lor abundente după ciolane de ros.

– Pataliputra