Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Week-end plin de distracţie la Taverna Zăvoi

În acest week-end, vâlcenii au parte de nenumărate surprize la Taverna Zăvoi. Astfel, vineri, 13 februarie, de la ora 21:00, Vunk ne invită să fim martori la un show cum nu s-a mai văzut. „Asa si?”, „Scapa-ma de ea” „Ne facem auziti” sau „Pleaca” vor face din Taverna Zăvoi un loc neîncăpător! Preţul unui bilet este de: categoria I: 50 lei; categoria II: 40 lei.

Sâmbătă, 14 februarie, de la ora 21:00, pentru toate cuplurile, Cupidon le-a pregătit surprize la Taverna Zăvoi. El va putea oficia căsătoria voastră, iar certificatul de căsătorie primit, va fi valabil 24 de ore! De asemenea, veţi putea dansa până dimineaţă, pe muzică anilor ’80, iar Dj Sorin Lupaşcu va încălzi platanele pick-upului şi va demagnetiza benzile de magnetofon, pentru că tu şi jumătatea ta să ai parte de cel mai tare party, la care ai fost vreodată! Preţul unui bilet este de 20 lei.

Informaţii şi rezervări se pot face la telefon 0748/291.111.

Biletele au fost puse în vânzare la recepţia hotelului Castel din Str. General Praporgescu nr 5. Evenimente recomandate de Magic FM Romania şi Pro Event Romania – Let me entertain you.