Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Nicoleta Guţă trăieşte o adevărată dramă

Nicoleta Guţă, fata manelistului Nicolae Guţă, care este şi ea cântăreaţă, şi-a părăsit soţul, pe Andrei Căldărar, fiind sătulă de scandaluri şi de bătăi.

Artista e decisă să-şi refacă viaţa alături de bărbatul cu care are acum o relaţie. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, şi, după mai multe discuţii pe reţeaua de socializare, s-au întâlnit.

În tot acest scandal, Nicolae Guţă e de partea lui Andrei Căldărar si o consideră pe Nicoleta vinovată de această despărţire. Manelistul a mers însă mai departe şi chiar şi-a bătut fiica pentru a o determina să se împace cu Andrei.

Nicoleta susţine, potrivit unor cunoscuţi de-ai ei, că nu ar mai fi suportat să trăiască alături de Andrei pentru că acesta ar fi bătut-o, şi că din această cauză a plecat de acasă şi a ales să-şi refacă viaţa în braţele unui bărbat mai tandru şi mai iubitor.

Nu aceeaşi versiune o are soţul fiicei lui Guţă, care ar fi mărturisit unor prieteni că nu a fost violent cu femeia. Potrivit acestora, Andrei încă o mai iubeşte pe Nicoleta şi o aşteaptă să se întoarcă acasă la el şi la băieţi, fiind dispus să o ierte.