Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: nydailynews.com

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au logodit

Foto: nydailynews.comCântăreaţa americană Miley Cyrus, de 23 de ani, şi actorul australian Liam Hemsworth, 26 de ani, s-au logodit, cei doi decizând să mai dea o şansă iubirii lor, după ce în 2013 cuplul s-a despărţit după o relaţie de patru ani.

Cei doi au petrecut sărbătorile împreună în Australia, iar cântăreaţa îşi petrece weekendurile în reşedinţa din Malibu a actorului australian. Totodată, recent, Miley Cyrus a publicat pe reţeaua de socializare Instagram o fotografie în care aceasta poartă un inel care pare a fi unul de logodnă.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au cunoscut în 2009, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul „Ultimul cântec/ The Last Song”, în care au jucat împreună. Cei doi s-au despărţit în 2010, dar s-au împăcat după câteva săptămâni. Ulterior, cele două vedete s-au împăcat şi s-au logodit în mai 2012. Totuşi, în 2013, cuplul a decis să rupă logodna.

Anul trecut, Miley Cyrus a avut o relaţie cu Patrick Schwarzenegger, unul dintre fiii actorului american Arnold Schwarzenegger.