Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Lista câştigătorilor premiilor Radar de Media

Miercuri seara, în capitală, a avut loc decernarea premiilor Radar de Media. Premiile au fost acordate în urma voturilor exprimate pentru 15 categorii, până în data de 28 septembrie, pe site-ul radardemedia.ro.

Trofeul Radar de Media pentru cel mai bun prezentator sau cuplu de prezentatori TV a fost acordat vedetelor Pavel Bartoș și Smiley, pentru show-ul “Românii au talent”, de la ProTV. Pe locul al doilea și al treilea s-au clasat Mirela Boureanu Vaida (Antena 1) şi Teo Trandafir (Kanal D).

Pentru cel mai bun show de divertisment, premiul a revenit emisiunii „Te cunosc de undeva” (Antena 1), premiul al doilea revenind emisiunii „Românii au talent” și locul trei emisiunii „Vocea României”, ambele de la ProTV.

Premiul pentru „cel mai bun serial TV difuzat în România” a fost acordat producției Kanal D „Trădarea”. Pe locurile II și III s-au clasat „Dila” (Kanal D) și „Las Fierbinți” (ProTV).

Emisiunea „Știrile ProTV” prezentate de Andreea Esca a fost votată „Cel mai bun jurnal de știri” și a fost urmată, în preferințele votanților, de Observator Antena 1 și Știrile Kanal D.

Pentru „Cea mai sexy vedetă masculină” a fost decretat Mădălin Ionescu, prezentatorul show-ului „WoWBiz” de la Kanal D. Pe locul al doilea s-a clasat Dorian Popa, locul trei revenindu-i lui Radu Vâlcan.

„Cea mai sexy vedetă feminină” a fost votată Lora, pe locul al doilea și al treilea regăsindu-se Mirela Boureanu Vaida, respectiv Antonia.

Premiul pentru cel mai bun reality show a fost acordat pentru producția Antena 1 — „Mireasă pentru fiul meu”. Pe locurile al doilea și al treilea în preferințele publicului s-au regăsit emisiunile „Visuri la cheie” (ProTV) și „Poftiți pe la noi” (Antena 1).

Premiul pentru cea mai bună emisiune de televiziune cu frecvență zilnică a fost acordat producției ProTV „La Măruță”. Pe locurile II și III, la această categorie, s-au clasat „Neața cu Răzvan și Dani” (Antena 1) și „WoWBiz” (Kanal D).

Cel mai bun blog al anului a fost desemnat radufconstantinescu.ro, urmat de paginile „alexchermeleu” și „teotrandafir”.

Trofeul Radar de Media pentru „Melodia anului” a revenit Deliei, pentru „Pe aripi de vânt”. Aceasta a fost urmată, în preferințele votanților, de Costi cu „Habibi (I Need Your Love)” și Andra feat. Liviu Teodorescu pentru „Așa e dragostea”.

Premiul pentru „Artistul anului” i-a fost acordat Andrei. Pe locurile al doilea și al treilea s-au regăsit Alina Eremia și Delia.

Cea mai bună emisiune informativă a fost votată „România, te iubesc!” (ProTV), urmată de „Asta-i România” (Kanal D) și „Ora de Business” (TVR 1).

Premiul „New Entry 2015 în televiziune” a revenit reality show-ului ProTV „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Pe locurile II și III s-au clasat „Insula iubirii” (Antena 1) și „Ferma vedetelor” (ProTV).

Cea mai bună emisiune radio a fost votată „Morning Zu” cu Daniel Buzdugan și Mihai Morar (Radio Zu). Pe următoarele două locuri s-au clasat „Sound of Silence” (Radio Gold FM) și „Râzi cu Sergiu și Andrei” (Kiss FM).

Marele premiu al Galei Radar de Media i-a revenit Mirelei Boureanu Vaida (Antena 1).