Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FORBES: Top vedete plătite exagerat

Potrivit unui clasament întocmit anual de către revista Forbes, Adam Sandler a ocupat, pentru al doilea an consecutiv, primul loc în topul vedetelor plătite exagerat la Hollywood, în raport cu veniturile aduse de filmele în care au jucat.

„Estimăm că pentru fiecare 1 dolar plătit lui Adam Sandler, el a generat încasări medii de 3,20 dolari”, au precizat editorii revistei Forbes.

Johnny Depp, starul din „Piraţii din Caraibe”, s-a clasat pe locul al doilea în acest top, cu venituri medii de 4,1 dolari pentru fiecare dolar primi. Actorul Ben Stiller, al cărui film „O noapte la Muzeu: Secretul Faraonului” a fost lansat în cinematografesăptămâna aceasta, ocupă locul al treilea în acest top, cu un venit mediu de 4,8 de dolari pentru fiecare dolar ce i-a fost plătit.

Actorul Ryan Reynolds ocupă locul al patrulea, cu venituri medii de 4,9 dolari pentru fiecare dolar câştigat. Tom Hanks s-a clasat pe locul al cincilea în acest clasament mai puţin onorabil, cu venituri medii de 5,2 de dolari pentru fiecare dolar care i-a fost plătit.