Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Detalii de la moartea lui Marilyn Monroe

Allan Abbott, directorul formei de pompe funebre care s-a ocupat de înmormântarea celebrei Marilyn Monroe s-a decis să vorbească cum arăta celebra actriţă care a murit în urma unei supradoze. El a scris chiar şi o carte în care le dezvăluire cititorilor detalii nebănuite despre vedetele pe care le-a înmormântat.

Acesta spune că diva cunoscută în toată lumea pentru frumuseţea ei răpitoare, ajunsese de nerecunoscut după câteva ore de la deces, nemaiavând nimic comun cu diva care o cunoştea toată lumea.

„Când am îndepărtat prima dată folia care o acoperea, a fost imposibil să o recunosc. Nu am crezut că e ea. Arăta ca o femeie foarte săracă, în vârstă, care nu prea a avut grijă de ea. Pentru că a murit cu faţa în jos, avea multe pete roşii pe faţă, iar gâtul îi era umflat. O spălaseră înainte de o aduce la morgă, aşa că avea părul scurt şi ud. Părea că nu se epilase pe picioare de aproape o săptămână, avea buzele crăpate, iar unghiile de la mâini şi de la picioare erau nefăcute”, a spus directorul firmei de pompe funebre Allan Abbott, potrivit The Mirror.