Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Andrei Cerbu, chitaristul de 11 ani, în finală la ROMÂNII AU TALENT

Prima semifinală de la Românii au talent a avut loc vineri, 11 aprilie a.c., unde 12 dintre cei mai talentaţi concurenţi au dat încă o dată proba talentului lor. Toţi visează să ajungă în finală şi să câştige marele premiu de 120.000 de euro. Pe lângă această recompensă, cel mai original dintre concurenţi mai poate câştiga un premiu de 10.000 euro.

Astfel, Ansamblul Crisul, Alla Moisei, Rodion Sucman, Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita, trupa de acrobatii Workout, Adina Gherasim, Ioan Bugnar, Riccardo Massida, Paul Lungu, ansamblul Cervona Kalena şi RWBrothers au încercat să impresioneze juriul şi telespectatorii că merită un loc în marea finală.

Andrei Cerbu, chitaristul de 11 ani, al cărui tată este vâlcean a reuşit din nou să aducă sala la extaz, iar juraţii să exclame încântaţi că vor să-l vadă în finală. Toată sala s-a ridicat în picioare după prestaţia sa. „Te vreau în finală”, a spus Andra, aplaudându-l pe Andrei. „Este talentat peste măsura. Este talentul total”, a spus Andi. Tocmai de aceea, Andrei a fost şi primul care s-a calificat în final, ca urma a voturilor telespectatorilor. „Ocupantul primul loc în urma voturilor este Andrei Cerbu Acesta merge în MAREA FINALĂ ROMÂNII AU TALENT”, a anunţat Pavel Bartoş.

Săptămâna viitoare o nouă rundă de semifinale va fi transmisă de ProTv. Alţi 12 concurenţi vor da tot ce e mai bun pentru a demonstra că merită să ajungă în MAREA FINALĂ ROMÂNII AU TALENT şi de ce nu de a câştiga marele premiu în valoare de 120.000 de euro.