Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
FOTO www.stiriexclusive.ro

ILIE CARABULEA ȘI FIUL SĂU AU FOST PUȘI ÎN LIBERTATE

FOTO www.stiriexclusive.roContestatiile formulate de Ilie Carabulea si de fiul sau Oprea Carabulea impotriva deciziei Tribunalului Sibiu, au fost admise de Curtea de Apel Alba Iulia, care a dispus punerea in libertate a celor doi.

Cei doi au fost arestati preventiv intr-un dosar de delapidare si spalare de bani in data de 5 martie 2016 cand Tribunalul Sibiu a emis mandate de arestare preventiva de 30 de zile pe numele lor.

Procurorii au sustinut ca cei care aveau functii de conducere in cadrul Carpatica Asigurari au tergiversat inregistrarea rezultatelor inventarierii rezervei de dauna si ca erau nereguli si la nivelul departamentului IT, fiind facute demersuri pentru a schimba situatia financiara a societatii prin modificarea sumelor care reprezentau rezerva de dauna.

Se pare ca societatea Carpatica Asigurari avea o situatie financiara precara si nu mai intrunea conditiile de solvabilitate.

Scopul urmarit de grupul infractional a fost de protejare a intereselor financiare ale Carpatica Asigurari si de evitare a suspendarii autorizatiei de functionare pe piata asigurarilor din Romania.