Acasă Justiție DOSAR PENAL: Femeie venită din Norvegia și care trebuia să stea în...

DOSAR PENAL: Femeie venită din Norvegia și care trebuia să stea în izolare a mințit cadrele sanitare de la Horezu

Purtatorul de cuvant din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Horezu este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:
Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu s-a înregistrat, la data de 24 martie 2020, un dosar penal în care se efectuează urmărirea penală cu privire la comiterea infracţiunii de omisiunea declarării unor informaţii, faptă prev. de art. 3521 C.penal, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei or. Horezu.
În fapt, în cauză s-a reţinut că în seara de 23.03.2020, numitul G.F. s-a prezentat la Camera de Gardă a Spitalului Orăşenesc Horezu, jud. Vâlcea, unde a completat Chestionarul pentru evaluarea riscului de îmbolnăvire cu COVID-19 la pacienţii care se prezintă la UPU/CPU/CAMERA DE GARDĂ ascunzând faptul că revenise în data de 13.03.2020 din Norvegia (ţară aflată pe lista statelor cu risc de infectare), motiv pentru care i se pusese în vedere de către reprezentanţii autorităţilor locale să rămână autoizolat la domiciliu.
Urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei or. Horezu sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.