Acasă Justiție ALIBI care dă ANCHETA procurorilor peste cap: UNDE se afla ELENA UDREA...

ALIBI care dă ANCHETA procurorilor peste cap: UNDE se afla ELENA UDREA când ar primit 900.000 de euro

Una din acuzaţiile procurorilor DNA ce o vizează pe Elena Udrea se referă mita de 900.000 de euro pe care ar fi primit-o în data de 6 octombrie 2010, la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului.

Procurorii reţin că Adrian Gărdean ar fi intrat cu banii în minister şi i-ar fi înmânat lui Nastasia, care, la rândul lui, i-a dat geanta cu bani Elenei Udrea.

„La data de 06.10.2010, inculpatul Gărdean Adrian şi (…..) s-au deplasat la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, având asupra lor suma de 900.000 EURO într-o geantă de voiaj de culoare neagră.

Gărdean Adrian a intrat singur în clădire, accesul fiind realizat de către Nastasia Gheorghe, şi s-a deplasat la cabinetul secretarului general. Cei doi au intrat singuri într-o sală de şedinţe aflată în vecinătatea biroului, iar Gărdean Adrian i-a înmânat lui Nastasia Gheorghe geanta, indicând totodată care este conţinutul acesteia. (…) Ulterior, Nastasia Gheorghe a înmânat geanta ministrului Udrea Elena Gabriela, în cabinetul acesteia, comunicându-i provenienţa şi suma care se găsea în interior, şi i-a adus la cunoştinţă înţelegerea referitoare la sponsorizarea societăţii administrate de Rudel Obreja în contul diferenţei”, arată acnchetatorii.

Între timp, A apărut şi un alibi care o scoate deoacmdată pe Elena Udrea din culpă. În data de 6 octombrie, aceasta a participat la Constanta la înmormântarea mamei lui Traian Băsescu, deci nu avea cum să fie în minister. Dacă procurorii nu reuşesc să dovedească că aceasta s-a întors şi s-a întâlnit cu Nastasia în aceeaşi zi, atunci fotografiile de la înmormântare devin probe puternice în dosarul Gala Bute.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.