Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Administrator de firmă amendat cu 25.000 de lei. A fost prins în timp ce transporta aproape 5 m.c. de cherestea fără documente

La data de 20 mai a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Şuteşti l-au depistat pe T.I.A, de 41 de ani, din Râmnicu Vâlcea, în timp ce transporta cu o autoutilitară, pe raza comunei Glăvile, 4,4 metri cubi de material lemnos – cherestea, fără a deţine documente legale de transport.

Bărbatul în cauză, administrator de firmă, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 25.000 de lei, iar materialul lemnos şi autoutilitara au fost confiscate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Material lemnos confiscat şi la Olanu.

De asemenea, la data de 19 mai a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Prundeni, l-au depistat pe B.C.I., de 46 de ani, din comuna Olanu, în timp ce transporta cu un atelaj hipo, 3 metri cubi de materal lemnos, specia salcâm, pe drumul judeţean 678, pe raza comunei Olanu, fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport.

Poliţiştii l-au sancţionat pe bărbat şi au confiscat materialul lemnos şi atelajul hipo, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.