Acasă Învăţamânt Ziua Porților Deschise la Școala Tache Ionescu din RÂMNICU VÂLCEA: Micuții de...

Ziua Porților Deschise la Școala Tache Ionescu din RÂMNICU VÂLCEA: Micuții de grădiniță au vizitat școala în care vor învăța

Zi importantă la Școala Tache Ionescu din Râmnicu Vâlcea. Conducerea școlii, reprezentată de directorul Florina Soare, a decis ca școala să-și deschidă porțile pentru copii de grădiniță, care urmează să frecventeze cursurile acestei școli de prestigiu din municipiu.

Pentru început, luni, 27 februarie 2017, la Școala cu Ceas cu venit micuții de la grădinițele Cozia și Toți Sfinții. Însoțiți de educatoare, copiii au vizitat sălile de clase și s-au plimbat prin școală pentru a se familiariza cu locul. La final, directorul Florina Soare le-a oferit micuților câte o insignă cu școala, precum și bomboane.

”Ne-am deschis porțile pentru ca lumea să vină și să ne cunoască. Nu cred că este cineva în oraș care să nu fi auzit de școala noastră, însă, prin această acțiune, care se va derula întreaga săptămâna, dorim să ne arătăm deschiderea și disponibilitatea. Îi așteptăm pe toți micuții de grădiniță, pe părinți, pe bunici, și pe oricine altcineva mai dorește să ne viziteze”, ne-a declarat directorul Florin Soare.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.