Acasă Administraţie FOTO: Motivul pentru care muncitorii de pe şantierul din centru s-au înmulţit...

FOTO: Motivul pentru care muncitorii de pe şantierul din centru s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie

Probabil aţi observat cu toţii ca în ciuda faptului că vremea s-a încălzit simţitor, muncitorii de pe şantierul din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea puteau fi număraţi pe degetele de la o singură mână. Faptul că oraşul nostru este un imens şantier în zona centrală de mai bine de doi ani, nu l-a lăsat indiferent pe primarul Mircia Gutău. Astfel, în data de 24 februarie, înainte de conferinţa de presă, edilul a mers pe şantier pentru a vedea în ce stadiu se află lucrările. Nu mare ne-a fost mirarea atunci când am auzit că primarul doreşte suplimentarea numărului de muncitori.

„Referitor la zona centrală, am fost din nou pe teren și cred că ne vom încadra în termen. Numai că, din punctul meu de vedere, este nevoie de suplimentarea numărului de muncitori. Am purtat discuții cu patronul firmei și i-am spus că apreciez că se pot deschide mai multe fronturi de lucru în așa fel încât să terminăm proiectul la data fixată. De aceea, am convocat o nouă întâlnire cu patronul, cu arhitecții și cred că putem deschide două noi fronturi de lucru. Unul dintre ele ar trebui să fie la strada Știrbei Vodă. La subsol se lucrează foarte bine. Deja toaletele au fost făcute, a fost pus granitul, se lucrează la planșeu și mai trebuie montate cele trei lifturi. Acestea au fost aduse și vor fi montate. Ele vor avea și rol de afișaj publicitar”, a precizat primarul Mircia Gutău.

După intervenţia primarului, în data de 28 februarie am observat că numărul de muncitori a crescut simţitor, semn că se poate…

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.