Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Doar trei profesori din cinci au promovat examenele de inspectori şcolar ai ISJ Vâlcea

Zilele trecute, s-a dat startul concursurilor pentru posturile de inspectori şcolar de specialitate în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea. Miercuri, 20 mai 2015, a fost prima zi de examene, intrând în focurile probelor candidaţii posturile de inspector şcolar pentru Minorităţi Naţionale şi inspector şcolar pentru Învăţământ Special. La „minorităţi” s-a înscris prof. Gabriela Cocoş, iar la „învăţământ special” s-a înscris Cristina Nicula. Din păcate, niciuna dintre cele două cadre didactice nu a reuşit să promoveze examenul. Dacă Cocoş a picat la testul grilă, Nicula a picat la evaluarea C.V.-ului.

Ziua de joi a fost dedicată examenelor pentru posturile de inspector şcolar pentru Fizică – Chimie şi inspector şcolar pentru Biologie. La prima specialitate s-a înscris Maria Gabriela Ionescu, care a şi reuşit să promoveze examenul. La Biologie însă, candidatul Eugenia Nicolaescu a picat la testul grilă.

Vineri s-au mai susţinut examene la sediul Ministerului Educaţiei pentru postul de Inspector şcolar pentru învăţământ profesional şi tehnic. Aici au fost doi candidaţi pe funcţie, însă, în ultimul moment, sora adjunctului de la Lahovari, Marilena Matei, s-a retras, rămânând în cursă doar prof. Luminiţa Manea – de la Horezu – care a şi promovat examenul.