Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VIDEO: Încătușări în stradă, în Râmnicu Vâlcea

În seara zilei de 13 februarie a.c. Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată despre un scandal cu participarea mai multor persoane, ce are loc pe strada Dacia.

Polițiștii Biroului Rutier și cel de Ordine Publica Râmnicu Vâlcea ajunși la fața locului au identificat și legitimat 8 persoane, iar din verificările efectuate s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani din municipiu, ar fi consumat băuturi alcoolice și s-a urcat la volanul unui autoturism, iar acesta a efectuat mai multe manevre pentru a ieși dintr-o parcare avariind două autoturisme.

Evenimentul a fost semnalat de 2 persoane aflate în alt autoturism din parcare care i-au atras atenția conducatorului auto, moment în care a provocat scandal cu acte de violență fizică și verbală.

Conflictul a fost aplanat fiind conduse la sediul poliției 8 persoane, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale conf. L.G.61/1991, iar pe numele bărbatului de 35 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru refuz de recoltare de probe biologice de sânge și distrugere.