Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA: Din ce în ce mai mulți șoferi se urcă drogați la volan

Ieri, polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au identificat în trafic 2 bărbați, de 31 și 41 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, respectiv comuna Muereasca, în timp ce conduceau 2 autovehicule în municipiul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, sub influența drogurilor și fără a poseda permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a stabilit faptul că, unul dintre aceștia ar fi condus cu permisul de conducere reținut și sub influența substanțelor psihoactive, iar celălalt doar sub influența drogurilor, fapt rezultat după testarea acestora cu aparatul drugt test, care a indicat o valoare pozitivă a substanțelor psihoactive în organism.

De asemenea, cei doi bărbați au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor psihoactive.

Au fost întocmite 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.