Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

VÂLCEA. Bărbați reținuți pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești au reținut pentru 24 de ore, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, doi bărbați din Călimănești, cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 18 iunie a.c., polițiștii au reținut pentru 24 de ore, doi bărbați de 43 și 32 de ani, bănuiți că ar fi participat la un scandal, pe raza orașului Călimănești, unul dintre cei doi fiind bănuit și de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În fapt, în seara de 17 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat din localitate cu privire la faptul că există un scandal în derulare, în fața unei societăți comerciale din Călimănești.

Polițiștii au identificat cei doi bărbați implicați în scandal, aceștia fiind conduși la sediul poliției, în urma investigațiilor constatând-se că bărbatul de 43 de ani ar fi agresat o altă persoană, în aceeași zi, într-o stație de autobuz din Călimănești.

Persoanele bănuite au fost reținute, ulterior față de bărbatul de 32 de ani dispunându-se măsura controlului judiciar, iar față de cel de 43 ani, măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările continuă.