Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SCANDAL pe traseul centurii ocolitoare a municipiului Râmnicu Vâlcea! Primăria Dăești dată în judecată de CNADR

Proiectul de infrastructură rutieră pentru varianta de ocolire a municipiului Râmnicu Vâlcea aduce probleme administrației din Dăești. Traseul pentru centura ocolitoare care va trece prin Dăești a primit avize negative de la compartimentul de urbanism al Primăriei comunei Dăești la începutul lunii martie. Drept răsplată, compania de autostrăzi a dat Primăria Dăești în judecată.
”Datorită faptului că susține dorințele cetățenilor din Dăești, există o petiție semnată de peste 100 de cetățeni ai satului Fedeleșoiu, Primăria Dăești a fost acționată în judecată de Compania Națională de Autostrăzi pentru faptul că nu este de acord cu traseul stabilit fără consultarea cetățenilor și a noastră, a primăriei, pe un traseu care contravine tuturor petiționarilor care au semnat acel document și care a fost depus la sediul CNADR, cât și la CJ Vâlcea.
Ne dorim să vină pe teren să aleagă un alt traseu benefic acestei investiții. Primăria Dăești nu este împotrivă, dar ne opunem traseului stabilit doar de dumnealor fără consultarea Primăriei și a oamenilor.
Deși ar fi trebuit să țină cont de refuzul oamenilor și să aleagă un alt traseu, cei de la CNADR nu au mai dat niciun semn de viață, iar la sfârșitul lunii mai ne-am trezit dați în judecată”, susține primarul George Popolan.