Acasă Fapt Divers Trei incendii devastatoare în Vâlcea, o persoană a murit

Trei incendii devastatoare în Vâlcea, o persoană a murit

Incendiu de proporţii în localitatea Guşoieni, din judeţul Vâlcea. Totul s-a întâmplat joi, 30 ianuarie 2014, atunci când pompierii au fost chemaţi să stingă flăcările la gospodăria lui Emil L., din satul Guşoianca. Flăcările se pare că s-au declanşat la acoperişul casei acestei familii, în imediata apropiere a coşului pentru evacuarea fumului. Angajaţii ISU Vâlcea au acţionat prompt, însă până la stingerea incendiului acoperişul casei a ars în totalitate, iar din locuinţă au mai ars şi mai multe piese de mobilier. Cei doi soţi ce locuiau acolo au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce vecinii i-au scos din casa în flăcări. Din păcate, Ioana L. a suferit un atac de cord, iar medicii de la SMURD nu au mai putu face nimic pentru ea, femeia decedând. „Cercetările preliminarii arată că incendiul s-ar fi declanşat în urma aprinderii plafonului din lemn al casei, rămas neizolat faţă de materialele combustibile. Conform estimărilor, valoarea pagubelor însumează aproximativ 1000 de lei, iar cea a bunurilor salvate circa 50.000 de lei” – se arată într-un comunicat al ISU Vâlcea.

Coşul de fum, cauza incendiului din Brezoi

Cel de-al doilea incendiu a avut loc tot joi, 31 ianuarie 2014, în localitatea Brezoi, satul Cătineşti. Şi aici tot o casă de locuit a luat foc, acoperişul din lemn arzând în totalitate. „La scurt timp de la sosirea pompierilor la locul intervenţiei (circa 15 minute), incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage şi la restul locuinţei. Cercetările preliminarii arată că incendiul s-ar fi declanşat de la supraîncălzirea coşului pentru evacuarea fumului, rămas necurăţat înaintea folosirii sistemului de încălzire. Estimările preliminarii arată că valoarea pagubelor totalizează circa 1000 de lei, iar cea a bunurilor salvate circa 8000 de lei” – mai spus pompierii în comunicatul lor.

I-a ars parchetul din apartament în Budeşti

Al treilea incendiu s-a declanşat în dimineaţa zilei de 31 ianuarie 2014, la ora 06.09, în localitatea Budeşti, pe strada Principală, într-un apartament proprietatea lui Lucian M. Până la stingerea incendiului, flăcările declanşate în interiorul apartamentului au mistuit parchetul pe o suprafaţă de aproximativ 1 mp. şi un geamantan din piele aflat în apropierea focarului. La scurt timp de la sosirea pompierilor la locul incendiului incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să producă pagube însemnate.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul
Articolul precedentRelu Fenechiu, fostul ministru liberal in guvernul Ponta,condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, s-a predat, la IPJ Iasi, unde urmeaza sa isi petreaca noaptea. Credeti ca, ajuns la Jilava, isi va scrie si acesta, ca si Adrian Nastase, pe Facebo
Articolul următorMedicul-erou Radu Zamfir, nou transplant la Sibiu după accident

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.