Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Tineri prinși după ce au furat un cal din Câineni

Doi tineri au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, pentru furtul unei cabaline din comuna Câineni, județul Vâlcea.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei orașului Brezoi și din cadrul posturilor de poliție comunale arondate, au documentat activitatea infracțională a doi tineri, cu vârste de 20, respectiv 18 ani, ambii cu domiciliul în comuna Șelimbăr, județul Sibiu.

În fapt, în noaptea de 5 spre 6 februarie a.c., cei doi tineri ar fi sustras o cabalină dintr-o gospodărie, din comuna Câineni, județul Vâlcea, după care s-au deplasat cu aceasta în localitatea lor de domiciliu, respectiv comuna Șelimbăr, județul Sibiu. În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate, cei doi tineri au fost depistați pe raza comunei Șelimbăr, din județul Sibiu, la locuința de domiciliu a tânărului, de 20 de ani.

A fost găsită și cabalina sustrasă, care a fost predată persoanei vătămate.

La data de 6 februarie a.c., polițiștii vâlceni au dispus reținerea pentru 24 de ore și introducerea celor în cauză în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea.

Ieri, 7 februarie, cei doi tineri au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brezoi, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile față de cei în cauză.

Activitățile polițiștilor vâlceni au beneficiat și de sprijinul polițiștilor din localitățile Șelimbăr și Tălmaciu. Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, pentru documentarea întregii activități infracționale a celor doi tineri.