Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Petrecere de botez, „spartă” de polițiști

La data de 13 februarie a.c. polițiștii vâlceni au continuat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă și reducerea efectelor generate de pandemia de Covid-19.

Polițiștii au controlat 119 societăți comerciale, în vederea verificării modului de respectare a prevederilor specifice aplicabile în contextul epidemiologic actual.

Astfel, în jurul orei 19:00, polițiștii Biroului de Ordine Publică Râmnicu Vâlcea s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la un restaurant are loc un eveniment privat (botez), fiind identificate 25 de persoane.

Administratorul societății a fost sancționat contravențional conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar evenimentul a fost întrerupt.

De asemenea, în cursul zilei de ieri polițiștii vâlceni au aplicat 109 sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020.

Reamintim faptul că este interzisă desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private.

Totodată, este interzisă circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, în intervalul orar 23:00—05:00, cu unele excepții expres prevăzute de lege.