Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RÂMNICU VÂLCEA: Pietoni acroșați pe trecere

Paramedicii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați în această dimineață, la ora 06.43, pentru acordarea de îngrijiri medicale preliminare, în urma producerii unui accident rutier. Accidentul s-a petrecut în Râmnicu Vâlcea pe strada Republicii, unde doi pietoni au fost acroșați  pe trecerea de pietoni de un autoturism, ne transmit reprezentanții ISU Vâlcea.

La fața locului au intervenit un echipaj SMURD și unul de la SAJ, care, după acordarea de îngrijiri preliminare, au transportat pacienții la UPU Vâlcea pentru investigații suplimentare.

Din informatiile primite de la polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea, un conducător auto, de 57 de ani, din Râmnicu Vâlcea, ar fi acroșat două femei de 39 respectiv 56 de ani, aflate pe trecere. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a celor două femei, fiind transportate la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.