Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: magazinsalajean.ro

Căruţaş, aproape de comă alcoolică, victimă a unui accident

Foto: magazinsalajean.roDuminică, 29 mai a.c., în jurul orei 22:50, pe DJ 605A – Sineşti, la kilometrul 65+400 m, a avut loc un grav accident de circulaţie. Subiecţii, M. Lucian, de 32 de ani, din Sineşti – Vâlcea care conducea un autovehicul şi a lovit o căruţă, care circula din sens opus, condusă de P. Claudiu, din aceeaşi localitate, atelaj ce nu era semnalizat corespunzător.

Conducătorul autoturismului a fugit de la faţa locului fiind apoi descoperit la un vecin din comună, iar la solicitarea poliţiştilor de a fi testat cu aparatul etilotest, acesta a refuzat şi de asemenea, a refuzat să fie condus la Spital în vederea recoltării de probe biologice.

În schimb, conducătorul atelajului, când a fost testat cu etilotestul, a rezultat o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului a rezultat rănirea căruţaşului P. Claudiu, care a fost transportat la spital cu diagnosticul de politraumatism prin accident rutier, TCC acut închis, plăgi prin strivire la nivelul gambei piciorului drept şi a pasagerilor P. Gheorghe (politraumatism contuzii) şi V. Marian (politraumatism prin accident rutier, TCC acut deschis, contuzii).

Cercetările vor fi continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.