Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva Vocea Valcii

ACCIDENT în RÂMNICU VÂLCEA: O ambulanţă a spulberat o fetiţă pe trecerea de pietoni

foto arhiva Vocea Valcii

UPDATE: Fetiţa accidentată de ambulanţă pe o trecere de pietoni din Râmnicu a fost transportată la un spital din Bucureşti, starea sa fiind foarte gravă. Din primele informaţii, se pare că minora ar fi intrat în comă, în urma unui traumatism cranian puternic. De asemenea, poliţiştii susţin că, din primele verificări, ambulanţa înmatriculată în Sibiu ar fi avut semnalele acustice şi luminoase pornite, iar fetiţa a alergat pe trecerea de pietoni, fiind lăsată nesupravegheată.

Un accident grav a avut loc azi, 7 aprilie 2016, în jurul orei 14.00, o fetiţă fiind rănită, în urma unui accident rutier, ea fiind lovită de ambulanţă chiar pe trecerea de pietoni.

Conform poliţiştilor, s-a întâmplat la ieşire din Râmnicu Vâlcea spre Sibiu, pe Calea lui Traian, fetiţa de 7 ani fiind lovită în plin de o ambulanţă cu numere de Sibiu. Din câte se pare, minora a fost lăsată nesupravegheată, iar ea alerga pe trecerea de pietoni.

Fetiţa a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, însă deocamdată nu se cunoaşte starea sa de sănătate.

Vom reveni cu amănunte!