Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ADOLESCENTE din RÂMNICU VÂLCEA, acuzate de FURT CALIFICAT

Două adolescente din municipiul Râmnicu Vâlcea sunt principalele suspecte într-un dosar penal de furt calificat. Fetele de 14 şi 15 ani sunt bănuite că ar fi sustras un telefon mobil dintr-un autovehicul, faptă ce a avut loc în seara zilei de 5 aprilie 2016, în jurul orei 21.15.

Minorele aveau şi o strategie, una dintre ele având sarcina de a distrage atenţia victimei, iar cealaltă de a sustrage bunul. Aşa au procedat şi în seara respectivă, victimă fiind un bărbat care a observat lipsa telefonului abia după ce a plecat de la faţa locului.

„În urma investigaţilor efectuate, poliţiştii au ajuns la un cerc de suspecţi, printre care numărându-se şi două minore de 14 şi 15 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că persoanei vătămate i s-a distras atenţia şi i-a fost sustras telefonul mobil din autovehiculul. Victima a observat lipsa bunului la scurt timp după ce a plecat din zona respectivă.

După sesizarea faptei, poliţiştii i-au prezentat victimei fotografii cu persoanele din cercul de suspecţi. Bărbatul a recunoscut două minore din fotografiile prezentate. Este vorba de S.A., de 15 ani şi A. N., de 14 ani, ambele din municipiul Râmnicu Vâlcea. Cercetările vor fi continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat” – susţin poliţiştii din Râmnicu Vâlcea.