Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACCIDENT cu snowboard-ul! Elicopter SMURD, chemat de urgenţă

Accident teribil pe pârtia de schi de la Obârşia Lotrului. O femeia ce se dădea pe un snowboard a căzut direct în cap, iar din cauza faptului că nu purta cască de protecţie, ea suferit răni foarte grave. De aceea, a fost necesară intervenţia unui elicopter SMURD, care a transportat-o de urgenţă la un spital din Bucureşti.

Accidentul a avut loc marţi, 3 februarie a.c., în jurul orei 15.05, atunci când Cătălina Andreea Focica, o femeie de 31 de ani, din Râmnicu Vâlcea, se afla cu câţiva prieteni pe pârtia de schi de la Transalpina Schi Resort, de la Obârşia Lotrului. La un moment dat, însă, în timp ce se dădea cu un snowboard, femeia s-a dezechilibrat şi, conform martorilor, a căzut direct în cap. Din păcate, ea nu purta cască de protecţie şi din această cauză a suferit răni grave la cap. Aceeaşi martori ne-au povestit că pentru puţin timp, femeia a fost inconştientă, iar când şi-a mai revenit a spus că nu îşi simte picioarele.
La faţa locului au ajuns imediat salvamontiştii, jandarmii, dar şi echipajele medicale ale Ambulanţei Vâlcea, care văzând starea gravă în care se află femeia, au decis să ceară intervenţia unui elicopter SMURD.
În jurul orei 16.15, elicopterul SMURD a aterizat pe pârtie, femeia fiind transportată de urgenţă la un spital din Bucureşti, medicii suspectând că ea a suferit o fractură cervicală.

Culmea, femeia este vânzătoare de echipamente de protecţie

Conform apropiaţilor Cătălinei Focica, ea a mai suferit un accident grav în urmă cu doi ani de zile, atunci când s-ar fi răsturnat cu un ATV. În ceea ce o priveşte însă, culmea ironiei este faptul femeia lucrează la o companie specializat în vânzarea de echipamente de protecţie, iar ea nu purta cască de protecţia în momentul accidentului. Mai exact, Cătălina Focica este angajată la Suzuki, acolo unde vinde echipamente de protecţie pentru motociclişti.