Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Voinea Geta – nominalizată la Premiul pentru asistentul social din domeniul incluziunii sociale/economie socială

Este absolventă a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale, specializarea Asistenţă Socială (2015), şi a cursului postuniversitar „Teorii şi metode de intervenţie în asistenţa socială” – Universitatea Ovidius din Constanţa, Centrul de Educaţie, Formare şi Dezvoltare Profesională Continuă (2017).
Din decembrie 2016 şi până în prezent îşi desfăşoară activitatea ca asistent social în cadrul Fundaţiei World Vision România – Biroul Zonal Vâlcea, atribuţiile sale vizând:
Ø Organizarea şi facilitarea întâlnirilor de grup suport pentru beneficiarii proiectului „Vreau în clasa a noua” conform planului de activităţi.
Ø Monitorizarea, încurajarea şi susţinerea financiară şi morală a elevilor beneficiari pentru a obţine rezultate şcolare cât mai bune.
Ø Consilierea şi suportul copiilor/familiilor din proiect.
Ø Elaborarea planului de activităţi şi a planurilor de intervenţie individualizată pentru fiecare elev.
Ø Organizarea şi susţinerea grupurilor de reflecţie comunitară.
Ø Colaborarea permanentă cu profesioniştii, autorităţile administraţiei locale şi serviciile de specialitate din cadrul reţelei de intervenţie în situaţiile de abuz, neglijare şi exploatare a copilului.
Din anul 2018 este reprezentant al Fundaţiei World Vision România – Biroul Zonal Vâlcea în Echipa Intersectorială Locală Vâlcea (EIL Vâlce) pentru prevenirea şi combaterea oricăror forme de violenţă asupra copiilor – diferite forme de agresiune, neglijare, exploatare în scopuri economice ori sexuale, trafic, migraţie ilegală etc., şi a violenţei în familie. Obiectivul EIL Vâlcea este monitorizarea celor mai grave forme de muncă a copiilor, prevenirea traficului, abuzului, neglijării şi migraţiei ilegale a copiilor, precum şi a fenomenului de violenţă în familie.
În activitatea practică, atributele sale esenţiale sunt modestia, cinstea, cumpătarea şi tactul.
Având experienţă în lucrul comunitar, este hotărâtă şi dornică să-şi continue contribuţia la sprijinirea şi promovarea incluziunii sociale.