Acasă Eveniment ULUITOR! Ruşii ne prezintă ca pe o ţară din lumea a treia

ULUITOR! Ruşii ne prezintă ca pe o ţară din lumea a treia

Postul rus de televiziune Rossia 1 va difuza documentarul „Capcană Europeană” în care România este prezentată ca o ţară din lumea a treia, a cărei situaţie s-a înrăutăţit după aderarea la UE. După inaugurarea scutului de la Deveselu, ruşii şi-au îndreptat toate armele de propagandă negativă spre ţara noastră.

Reporterii ruşi spun că la Deveselu nu funcţionează conexiunea mobilă şi că oamenii nu au simţit nicio schimbare după aderarea României la Uniunea Europeană. Un cartier sărac din Bucureşti a fost filmat de reporterii de la Moscova şi prezentat ca un cartier tipic din România de azi. O deformare a realităţii cu bună ştiinţă se face în acest reportaj incredibil despre ţara noastră.

Bomboana de pe colivă este încheierea reportajului cu o incursiune în fosta Iugoslavie acolo unde din cauza „intervenţiei NATO” au fost ucise mai multe persoane şi economia ţărilor ieşite din Federaţia Iugoslavă a fost dusă la pământ. Putem spune că Rusia şi-a îndreptat armele împotriva României şi a început cu o propagandă negativă, deformatoare a realităţii şi rău intenţionată împotriva unei ţări vecine.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.