Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: Facebook

TRANSALPINA SKI RESORT: 3.000 de turişti au luat cu asalt pârtiile de la Obârşia Lotrului

foto: FacebookZile pline cu turişti la Domeniul schiabil Transalpina Ski Resort. Peste 3.000 de pasionaţi ai sporturilor de iarnă au luat cu asalt cele 7 pârtii de la Obârşia Lotrului.

Soare, distracţie, schi, snowboard, săniuţe, flyspeed, dans, muzică bună, pârtii perfecte, prieteni, oameni minunaţi şi un peisaj de poveste. De toate acestea au avut parte turiştii care au ales să vină la Transalpina Ski Resort, cel mai frumos şi mai modern domeniu schiabil din România.

Vremea a fost grozavă, cu soare şi zăpadă din plin. Aventura la 2.000 de metri este un preambul pentru Snow Fest, un eveniment ce va avea loc în luna martie, în Alpii Francezi.

“Distracţia e în toi la 2.000 de metri altitudine. Soarele dogoreşte, dar zăpada rezistă pe pârtiile din Transalpina. Doritorii de senzaţii tari au câte puţini din toate: ei dispun de schiuri, sănii şi snowborduri. Copiii se pot distra şi ei precum oamenii mari, având posibilitatea să schieze pe pârtiile special amenajate. Chiar şi văzduhul a fost luat cu asalt de către parapantişti, iar eu am avut parte de o experienţă unică cu parapanta”, ne-a declarat Ramona Fodor, director marketing al firmei care administrează domeniul schiabil.

Video: Youtube/Facebook