Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

TERIBILISM: Tineri fără permis şi beţi la volan

Din cauza unor tineri inconştienţi, care se urcă beţi la volan sau fără permis de conducere, au loc tragedii pe şoselele vâlcene. Din fericire, pe unii dintre ei îi reperează agenţii Poliţiei Rutiere înainte să producă vreun accident. Zilele trecute, poliţiştii de circulaţie au depistat doi tineri beţi la volan şi unul care era minor şi nu avea permis de conducere.

Acesta din urmă a fost prins la Nicola Bălcescu, în data de 18 aprilie, el circula cu o maşină pe DJ 678 D fără a deţine permis de conducere. Florin O. nu avea carnet de conducere pentru că el are doar 17 ani, însă la această vârstă s-a ales cu un dosar penal.

Un alt tânăr „ars” de poliţişti este Romică N. – 23 de ani, din Budeşti, care circula nestingherit pe DN 7 la Robeşti deşi avea permisul suspendat şi era în stare de ebrietate, având o alcoolemie de 0,90 mg/l în aerul pur expirat.

De asemenea, luni, 21 aprilie a.c., la ora 23.45, şi Adrian S., de 29 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a fost opri în trafic de poliţişti pe Calea lui Traian, constatându-se că avea o alcoolemie de 0,51 mg/l. Şi ultimii doi şoferi s-au ales cu dosare penale.