Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

O zi plină de distracție, pentru toți copiii, de „Ziua Internațională a Conștientizării Autismului”, în Râmnicu Vâlcea

În fiecare an, în data de 2 aprilie este sărbătorită „Ziua Internațională a Conștientizării Autismului”!!! Vino și tu, împreună cu Asociația Creioane Colorate – ACC și Asociația SMILE, duminică, 2 aprilie, la ora 15:00, în Scuarul „Mircea cel Bătrân”, să milităm pentru acceptare, incluziune și echitate.

Arată că-ți pasă!!!

Tulburarea de spectru autist este o dizabilitate complexă de dezvoltare a creierului, care afecteaza 3 arii principale ale functionării unui copil: comunicarea, interacțiunea socială și comportamentul!

Deși aspectul copiilor cu autism nu îi deosebește de ceilalți, aceștia comunică, interactionează, se comportă și învață în moduri diferite față de majoritatea celorlalți copii!

Pe data de 2 aprilie este sărbătorită „Ziua Internațională a Conștientizării Autismului”, ocazie prin care Asociația Creioane Colorate și Voluntarii SMILE își propun să atragă atenția asupra acestei afecțiuni și să îi sprijine pe toți cei care sunt afectați de aceasta.

Astfel, pe 2 aprilie, ora 15:00 vă așteptăm în Scuarul „Mircea cel Bătrân” pentru o zi plină distracție, în care copiii se pot bucura de activități captivante precum pictură pe față, diferite jocuri de mișcare, baloane și multe alte surprize!!!