Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Membrii trupei Vunk, blocaţi pe Dealul Negru, la 15 km. de Râmnic

• Concertul s-a amânat până duminică

Concertul trupei Vunk, care ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, 25 ianuarie a.c. la Taverna Coroana Sârbească din Rm. Vâlcea a fost anulat din cauză că membrii trupei au rămas blocaţi, mai bine de 8 ore, în nămeţii de pe drumul care leagă oraşele Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, în zona Dealul Negru. Solistul trupei, Cornel Ilie, a declarat că „este o coadă foarte mare de tiruri şi maşini trase pe dreapta. Acum au început să dea drumul cât de cât, dar am stat patru ore pe loc. Au încercat nişte pluguri să dezăpezească, dar doar două pluguri nu aveau cum să facă faţă”, a mai spus Cornel Ilie.

De asemenea, solistul trupei Vunk a declarat: „Acum se circulă cât de cât, mai pe un sens, ba pe altul, dar, având în vedere că o să ningă în continuu, nu ştiu cum o să se circule în continuare. Noi stăm aici şi efectiv nu avem cum să înaintăm. Este ceva poliţie pe aici, încearcă să rezolve, dar cred asta trebuia să se rezolve înainte, undeva de ieri, pentru că s-a tot spus că o să ningă, că o să fie cod portocaliu şi, cu toate astea…”.

Cornel Ilie a declarat că înaintarea se face greu deoarece sunt camioane care tractează tirurile care derapaseră. „În faţa noastră era un camion mare care tracta tirurile care derapaseră. Am înţeles că mai încolo de noi fuseseră cinci tiruri derapate şi tot încercau să le tracteze”, a mai spus Cornel Ilie.

Din păcate, membrii trupei Vunk au reuşit la urce dealul foarte târziu şi deşi sperau să ajungă la ora 21.00, la care era programat concertul, pentru a nu dezamăgi fanii, aceştia au ajuns în Rm. Vâlcea foarte târziu seara, iar Bobiţă Cătuşanu, împreună cu cei de la Vunk au hotărât să amâne concertul cu o zi. „Au făcut tot posibilul să ajungă. Din păcate, timp de 8 ore, au fost blocaţi de viscol la 15 km. de Rm. Vâlcea, Au ajuns la noi îngheţaţi şi am hotărât că e mai bine să amânăm. Toţi cei care au bilete şi rezervări au fost anunţaţi că spectacolul va avea loc duminică seara. Din păcate, trăim în România” – ne-a declarat Bobiţă Cătuşanu.