Acasă Eveniment La Charlotte, colțul de rai ”ascuns” în inima Râmnicului

La Charlotte, colțul de rai ”ascuns” în inima Râmnicului

O nouă florărie “La Charlotte” plină de culoare și cu un farmec aparte și-a deschis ușile în Râmnicu Vâlcea.
Inițiativa îi aparține unei tinere, care după ce a lucrat ani buni într-un cu totul alt domeniu, a decis să își implinească visul ascuns ,,Florăria era un vis, unul ascuns… Iubesc florile din copilărie, casa mamei mele era plină de ghivece, acum și casa mea“ , a făcut un pas spre alt domeniu și a trecut pe calea antreprenoriatului, deschizându-și propria florărie, dispusă, să împlinească orice vis care ține de floristică.
Cu o pregătire în domeniu, Simina Predescu aduce un concept aparte de florărie, în care creativitatea, calitatea și RESPECTUL față de doleanțele, clienților sunt pe primul loc.
,,Timidă, am decis să îmi împlinesc visul, speriată de avalanșă sentimentelor care urmau să vină ,, NIMIC FĂRĂ LUPTĂ, NICIO LUPTĂ FĂRĂ EFORT” această teorie a stat la baza startului meu‘’.

Florile sunt păstrate în camere frigorifice, special amenajate. Temperatura, umiditatea și curățenia sunt controlate profesional, încercând astfel să menținem florile proaspete și zâmbitoare. ”CÂND O FLOARE DECIDE SA SE OFILESCA, NU MAI AI NIMIC DE FACUT”.
Simina vă așteaptă în colțul ei de rai, pentru a-i pune la încercare creativitatea, garantând aprecieri.

Într-un cadru elegant, extrem de primitor, sunt întâmpinați clienții care trec pragul Florăriei La Charlotte, aflată pe Calea Lui Traian , nr 171, Bl 7 , parter, mai exact lângă Hanul Haiducilor.

Calea lui Traian 171 (langa Hanul Haiducilor)
Tel/Wspp: 0751999582
Facebook: https://www.facebook.com/floraria.lacharlotte/
Instagram: @floraria.lacharlotte
www.lacharlotte.ro

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.