Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Jurnal de pandemie by Alina Lupu: “Mai mult decât crimă şi mai mult decât criminal”

Figură aparte în lumea politică din Vâlcea, tânăra Alina Lupu a surprins în mod plăcut când a anunţat că în cele 3 luni de pandemie a ţinut un jurnal, pe care l-a transformat într-o carte bună, sensibilă, presărată pe ici pe colo cu umor de calitate, însă mai ales cu verb puternic.
Cum a apărut acest prim volum al autoarei “Mai mult decât crimă şi mai mult decât criminal”? Alina Lupu a vorbit cu emoţie la lansarea de carte care a avut loc joi, 16 iulie 2020, la restaurantul Cesar’s că ideea de a-şi aşterne gândurile pe hârtie i-a încolţit în minte atunci când şi-a dat seama că este imperios necesar ca noi toţi să ne aducem aminte de aceste vremuri complicate pe care le trăim. Alina Lupu i-a dedicat această carte jurnalistului petre Tănăsoaica, care chiar în ziua de 16 iulie ar fi împlinit 65 de ani.
Sensibilă şi puternică în acelaşi timp, Alina Lupu a dovedit că este în stare de lucruri măreţe. A construit organizaţii politice locale, s-a implicat în câteva campanii electorale de sucees, a fost consilier judeţean al PNL, partid din care a demisionat în mandatul trecut. Acum ea construieşte alături de PSD un proiect care se adresează oamenilor: Bine faci, bine găseşti!