Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto Vocea Valcii

IMAGINI şi MĂRTURII ŞOCANTE în cazul sinucigaşului din cartierul NORD

foto Vocea ValciiCazul bărbatului care s-a aruncat de pe acoperişul blocului cu zece etaje din faţa Spitalului Judeţean Vâlcea este unul şocant. Incidentul a avut loc marţi, 16 iunie 2015, în jurul orei 16.00, când Gabriel Costache, de 36 de ani, s-a aruncat în gol, iar căderea sa a fost atenuată de un copac, dar cu toate acestea el a murit la scurt timp, la Spitalul Judeţean, din cauza rănilor grave.

Şocaţi de eveniment, oamenii, care au fost martori la sinuciderea bărbatului, au început să vorbească abia acum, scoţând la iveală şi o imagine cu Gabriel Costache chiar imediat după ce s-a aruncat. „Acest cetăţean care a murit aruncându-se de pe blocul în care locuiesc a murit la spital. Era de aşteptat pentru că arăta groaznic după căzătură, dar era conştient după ce căzuse. Uşor, uşor a început să se învineţească la faţă… L-am întrebat şi eu pe acel băiat, Gabriel se numeşte, dacă îl doare ceva. Era conştient, m-am uitat la el să văd dacă este de la noi din bloc. Apoi a coborât un vecin şi l-a cunoscut deoarece este prieten cu fratele lui Gabriel. Gabriel a spus ca îl doare şoldul şi arăta doar cu mâna. Nu a vorbit decât în salvare, spunând doar cum se numeşte. Păcat de tinereţea lui! Făcuse depresie de la stres şi din cauza problemelor” – ne-a spus o martoră.

Femeia susţine că, din câte a aflat, şi fratele lui Gabriel Costache a încercat să-şi ia viaţa în urmă cu patru ani, căzătura fiind-i, de asemenea, atenuată de un copac, însă el a scăpat cu viaţă. „Gabriel mai are un frate, care cu 4 ani în urmă s-a aruncat de pe blocul lui cu 4 etaje, dar a scăpat deoarece a căzut intr-un tei. Acum s-a aruncat el, dar el nu a scăpat! Dumnezeu să îl ierte” – ne-a mai spus martora.