Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Centenarul Marii Uniri în Râmnicu Vâlcea. Programul ”Decembrie Magic 2018”

În data de 1 decembrie 2018, sărbătorim Centenarul Marii Uniri în municipiul Râmnicu Vâlcea. Toți râmnicenii sunt invitați de către primăria municipiului Râmnicu Vâlcea în Scuarul Mircea cel Bătrân, de la ora 19:00.
În cadrul acestui eveniment, vor fi valorificate trăirile tuturor generațiilor de la 1918 până în prezent, oferindu-ne o frumoasă lecție de istorie, printr-un dialog între actori și generația Z, uniți de același grai, port, simțire și gândire românească. De asemenea, pentru o întoarcere autentică în timp, se vor realiza o serie de proiecții cu imagini emblematice pentru ziua Marii Uniri, pe cea mai înaltă clădire din centrul orașului.

Evenimentul face parte din proiectul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea dedicat sărbătorilor de iarnă, „Decembrie Magic 2018”. Calendarul evenimentelor lunii decembrie:

• Sâmbătă, 1 decembrie 2018
Spectacol dedicat Centenarului Marii Uniri / aprinderea iluminatului festiv /deschiderea Târgului „Decembrie Magic” / deschiderea patinoarului (zona centrală)

• Miercuri, 5 decembrie 2018
Spectacol de colinde dedicat lui Moş Nicolae / aprinderea luminilor în Bradul de Crăciun (zona centrală)

• Sâmbătă, 15 decembrie 2018
Concert de colinde „Născut in Decembrie” (zona centrală)

• Duminică, 16 decembrie 2018
Spectacolul „Viflaim” al Teatrului Municipal „Ariel” (zona centrală)

• Joi, 20 decembrie 2018
Spectacol de colinde dedicat lui Moş Craciun ora 18.00 (zona centrală)

• Luni, 31 decembrie 2018
„Revelion 2019” / foc de artificii (zona centrală) Notă: la acest program, urmează să mai fie adăugate alte evenimente, derulate pe scena din zona centrală de către unități şcolare din municipiu sau structuri din domeniul cultural.