Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO: Dumitru Copăceanu, candidatul PNL pentru primăria comunei Bunești

PNL Vâlcea l-a desemnat drept candidat ideal pentru primăria comunei Bunești, pe Dumitru Copăceanu, în cadrul conferintei de presă susținută în data de 12 aprilie.
Dumitru Copăceanu, reprezintă un candidat puternic, cu aspirații înalte, întrucât este militar de carieră, cu o experienţă vastă ca genist, ce ar putea fi folosită în funcţia de primar.
În noua sa misiune, Dumitru Copăceanu considera ca : „PNL este un partid mare, care este la guvernare, am văzut ca sunt foarte mulți oameni pregătiți, oameni dedicati aici, oameni care s-au apropiat de mine și m-au susținut și m-au ajutat și faptul ca mi s-a promis și sunt sigur ca asa se va întâmpla, dacă in momentul în care voi fi primar acolo, voi primi și fonduri pentru a realiza obiectivele pe care mi le-am propus.
Îmi propun ca în activitatea de primar sa fiu transparent. Mi-am propus ca în prima parte sa ii adun pe toți la caminul cultural sau într-un loc public, sa ii întreb ce vor sa facă în comuna aceea, sa analizez aceste propuneri făcute de dumnealor și peste o luna doua, sa vin în fata lor sa le spun ce putem face.
As dori sa stimulez tinerii. Tinerii trebuie sa rămână în localitate.
La ora actuala sunt foarte mulți oameni mai în vârstă, cu fel și fel de probleme, sunt și tineri care în loc sa rămân pleacă.
Îmi doresc sa atrag investitori prim diverse forme, sa atragem locuri de munca.
Țin foarte mult la educația copiilor.”
De asemenea, liberalul Dumitru Copăceanu, are planuri mari pentru comuna Bunești, pe care cu siguranță le va duce la bun sfârșit, odată ce va câștiga alegerile electorale.

„Eu mi-am propus si cu siguranţă am capacitatea de a rezolva aceste probleme pe care mi le-am propus și sunt sigur ca voi fi un primar activ, transparent, in slujba cetățenilor comunei.” – susține Dumitru Copăceanu, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Bunești.

Alături de echipa liberală și cu susținerea cetățenilor, Dumitru Copăceanu este sigur ca va schimba și va dezvolta comuna, pentru un trai mai bun.