Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO : Mihai Pătru, candidatul PNL pentru funcția de primar pentru orasul Ocnele Mari

În cadrul conferinței de presa, susținută in data de 12 aprilie, la sediul PNL VALCEA, Mihai Pătru, a fost desemnat drept cel mai bun candidat pentru funcția de primar al orașului Ocnele Mari, din partea Partidul Național Liberal.

Liberalul Mihai Pătru, a fost primar în orașul Ocnele Mari si in perioada 2016-2020, unde a dus la finalizare nuneroase proiecte importante pentru dezvoltarea si bunăstarea cetățenilor.
Astfel, in noul mandat isi propune sa continue tot ceea ce si-a propus, prin noi proiecte cu impact in dezvoltarea turismului.

„În perioada 2024-2028, vreau ca acest oraș sa fie conectat 100% la apă-canal, vreau sa mai aducem investitori în turism, pentru ca orașul Ocnele Mari, este oraș cu potențial foarte ridicat. Atragerea de investitori în domeniul privat.
Avem o salină care este printre cele mai frumoase din tara și este păcat ca prosperitatea cetățenilor din Ocnele Mari sa sa se vadă în viata de zi cu zi.
Vrem sa facem o investiție într-un ștrand de mari dimensiuni, între Ocnele Mari și Ocnița, fiindcă o concurență aduce deja prosperitate pentru noi, cum este la Ocna Sibiului, ștrand natural, care ați văzut ce înseamnă – un număr foarte ridicat de turiști. Turismul dacă este activ, toți din zonă, cei care au o pensiune, nivelul de trai se ridică.
Mai vrem sa facem o telegondola de dimensiuni mici, de la punctele noastre istorice, cum ar fi de la Evantaiul către Fagul Miului.
Un agrement cu niște tractorase, ca să ii plimbe pe turiști de la un punct turistic la altul.
Avem fântână Buridava, avem multe alte obiective, care este păcat sa nu le aducem la cunoștință turismului din țară și nu numai.
Mai este o problema în transparența decizională din primărie.
Vrem ca transparența sa fie foarte ridicată cu cheltuirea banului public și răspunderea către cetățeni care își doresc sa aibă nevoie de aceste servicii ale administrației.” – precizează Mihai Pătru.

Astfel, candidatul PNL pentru primaria orașului Ocnele Mari, precizeaza ca proiectele pe care isu dorește sa le duca la finalizare, reprezintă un pas important pentru dezvoltarea atat a economiei cat si a turismului in oras, ceea ce va duce la calitatea vieții cetățenilor.

Mihai Pătru isi propune ca si principale obiective 3 proiecte de anvergură.

„În primul rand, conectarea 100% la apă-canal. Prima data canalizarea, apoi asfaltarea.
Demersul pentru construcția unui ștrand de mari dimensiuni și încurajarea cetățenilor pentru dezvoltarea de pensiuni turistice.” – anunță Mihai Pătru

Toate acestea fac din liberalul Mihai Pătru, candidatul ideal pentru functia de primar al orașului Ocnele Mari.