Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ne merităm soarta! Senatorul Goțiu a adormit din nou în Parlament

Senatorul USR Mihai Goțiu a fost prins din nou, dormind în Parlamentul României. A treia oară! Mihai Goţiu a fost filmat de unul dintre colegii parlamentari, miercuri, la şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, în timp ce se străduia din răsputeri să-şi menţină starea de veghe.

Ce blestem pe noi, ca nație, să avem conducători ca și Goțiu! E drept, veți spune, că sunt alții și mai și, dar totuși sunt oripilată de faptul că acest grobian a ațipit pentru a treia oară, într-o instituție, trimis acolo de cetățeni prin vot să-i reprezinte. Cât de obosit poate fi un asemenea om? Sau poate chiar are probleme cu somnul, însă am văzut că-i mergea melița la comisia de anchetă pentru alegerile din 2009 atunci când a fost audiat Viorel Hrebenciuc.

Ultima aventură cu somn în Parlamentul României a senatorului Mihai Goţiu a fost imortalizată pentru posteritate de către un coleg de Parlament, în înregistrarea de câteva minute putând observa cum moţăie în scaun obosit de atâtea dezbateri în plen.

Tot în înregistrarea postată pe reţelele de socializare l-am putut observa pe deputatul ALDE de Vâlcea, Dumitru Lovin, care la cei 70 de ani ai săi, vorbea sprinten la telefon. Asta ca să facem o comparaţie răutăcioasă între Goţiu, care încă nu are 40 de ani, şi doarme pe rupte pe unde apucă, nu e sigur dacă de oboseală sau din altă cauză, şi Lovin al nostru, care dă dovadă de o voiciune a minţii şi de o implicare, ce-i fac mare cinste.

Din păcate, în Parlamentul României mai sunt mulţi asemenea lui Goţiu, care nici nu ştiu cum au ajuns înalţi demnitari, dar şi aleşi cu o carieră politică importantă, precum Dumitru Lovin, sau aflaţi la început de mandat parlamentar precum Eugen Neaţă sau Daniela Oteşanu.

Trebuie să facem o diferenţiere clară, iar specimene ca Goţiu să nu mai poate accede în Parlament.

Ştiu că nu e o chestiune simplă, mai ales că ne-am întors la votul pe listă, nedându-i o şansă reală votului uninominal, care începuse să prindă contur.

Până una alta, îi doresc senatorului Goţiu multă odihnă, însă nutresc speranţa că o face în spaţiul său intim, acasă la el, pe canapeaua sau fotoliul preferat.