Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Antenele lui Voiculescu, blestemul democraţiei

În fiecare săptămână are loc un nou scandal în politicul mare, o luptă a noilor/vechi îmburgheziţi, luptă care va duce la victoria finală – aservirea şi distrugerea ţării. România a ajuns ţara scandalurilor, ţara şmenarilor cu conturi grase şi suflet de gheaţă şi asta pentru că în politicul vizat nu există calitate, moralitate şi demnitate. Dar şi pentru că se apropie alegerile. Nu trece o zi ca şmenarii politici împreună cu vuvuzelele lor media să nu-şi afirme mizeria toxică pe topoganul informaţional profund anti-românesc. Claie peste grămadă absolut toţi fariseiştii ţării se întrec în a tromboni cu vehemenţă pentru a creiona într-o perspectivă negativă cazul Antenelor TV.

Din hazna, războinicii varanieni ne anunţă cu turle şi trâmbiţe că are loc un atac la libertatea presei, vina aparţinând “securiştilor băsişti”, postul lor tv fiind cel mai iubit dintre pământenii mioritici, intoxicarea lor malefică atingând proporţii apocaliptice. E prăpăd, fără antenele lui Voiculescu românii se vor duce în iad, vor face infarct, va fi război, delirium tremens în direct 24/24. Politicienii penali le ţin isonul, Târficeanu jonglează cu jartelele politice în favoarea şopârlanilor, Dragnea face legi damblagiste, Codrin cheliosu’ anunţă sfârşitul statului de drept, până şi Ilici Iiescu prinde viaţă şi îşi dă şi el cu părerea.

Între timp, bebeluşii mor, spitalele te omoară, autostrăzile crapă, românii suferă… Dar lor ce le pasă! Alaltăieri seară, la toate posturile tv ale puşcăriaşului Voiculescu s-a declanşat un priveghi făcut de salariaţii Trustului Intact, politicienii obedienţi şi câţiva indivizi fără de căpătâi, cu urlete şi spasme, acuzând ANAF-ul că a venit în sediul lor (într-un stil gestapovist, ce-i drept!) să le pună în vedere să evacueze imobilul aflat de un an de zile în proprietatea statului român.

Statul român a devenit proprietar al clădirilor, în momentul în care Direcţia Finanţelor Publice a fost înscrisă drept proprietar în cartea funciară, în septembrie 2014? De ce a trebuit să aştepte atât pentru a evacua un post de televiziune dintr-un sediu confiscat de stat în urma unei sentinţe penale? Şi, mai ales, de ce a făcut-o acum? Nu că n-ar fi trebuit, dar ce a determinat ANAF-ul să treacă la acţiune? Întreaga operaţiune a ANAF mi se pare prea de spectacol mediatic, pentru a nu suspecta alte ţeluri decât cele invocate de cei de la Antena 3 (vor să vâre presei pumnul în gură), dar şi cele invocate de Autorităţi (nu facem altceva decât îndeplinim Legea).

O posibilă explicație a descinderii spectaculoase dinadins ar da-o nevoia Autorităților de a convinge opinia publică de la noi că s-a trecut la recuperarea prejudiciilor stabilite prin sentință judecătorească în cazul unui proces de corupție. Antenele varanului au împroşcat mizerie, au manipulat, au şantajat, au participat la lovituri de stat, au susţinut pe faţă corupţia şi baronii parlamentului sau din teritoriu… au minimalizat întotdeauna autoritatea statului, atacând Justiţia, Poliţie, Armata.

ANAF a făcut foarte bine ce a făcut. Trebuia să se facă de mult această demonstraţie de forţă, pentru a arăta că nu glumeşte. Nu este niciun abuz, nu este nicio îngrădire a presei, nicio îngrădire a dreptului la opinie. CNA-ul trebuia să închidă, de mult, Antenele lui Voiculescu, pentru că reprezintă un focar de infecţie, reprezintă o oficină a minciunii, a calomniei, a dezinformării, a intoxicării şi a manipulării retardaţilor. Antenele puşcăriaşului varanist reprezintă un atac la siguranţa naţională, ajutând să ajungă la putere cele mai corupte, cele mai ticăloase, cele mai infecte, cele mai abjecte, cele mai murdare personaje. Când nu se aplică legea nu e bine, când se aplică iar nu e bine! Lăsând la o parte izul de telenovelă turco-indiană, cu folosirea în exces a celor 100 de agenţi ANAF, aş aminti tuturor că VIN ALEGERILE, e nevoie de spectacol.

P.S.: Am văzut că bravii noştri senatori sunt de partea Antenei 3, a minciunii şi manipulării grosolane, iar Primul-ministru este de partea ANAF-ului. Să nu uitaţi tovarăşi senatori, indiferent de la ce partid proveniţi, că Poporul are astăzi mare încredere în DNA şi românii, în marea lor majoritate, au o proastă, chiar foarte proastă imagine despre dumneavoastră, politicienii la modul general. Pe lista instituţiilor agreate de Popor, urcă acum ANAF. Adică tot o ramură, o mână a Justiţiei. Veţi pierde, stimaţi politicieni. Poporul nu doarme şi nu este prost. Vedem şi ce faceţi, şi ce furaţi, şi cum vreţi să ne prostiţi încă o dată. Ruşine, clasa politică!