Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: arhiva Vocea Valcii

Nicolae Voicescu a decimat PSD la Fârtăţeşti

Foto: arhiva Vocea ValciiAmeninţă încă de anul trecut că va părăsi PSD-ul şi că va candida la alegerile din vara anului 2016 de la alt partid. Ei bine, Nicolae Voicescu, primarul comunei Fârtăţeşti, se pare că se ţine de cuvânt, el făcând deja primii paşi către obiectivul său.

Duminică, 14 februarie 2016, la Fârtăţeşti a avut loc o şedinţă a PNL Vâlcea, la care au participat cei doi co-preşedinţi liberali, Cristian Buican şi Romulus Bulacu. La întâlnirea respectivă şi-a făcut apariţia şi edilul Nicolae Voicescu, care nu a venit singur, ci cu aproximativ 200 de membri social-democraţi, care şi-au depus adeziunile la PNL. Deocamdată primarul nu şi-a făcut şi el adeziune, pentru a nu-şi pierde mandatul pe ultima sută de metri, însă le-a promis liberalilor că înainte de campanie va merge în sânul peneliştilor alături de consilierii locali PSD.

Astfel, Voicescu decimează PSD-ul la Fârtăţeşti, iar până acum nimeni din conducerea pesediştilor vâlceni nu a reacţionat. Conform unor surse, se pare că şefii PSD Vâlcea au încercat să rezolve problema prin intermediul fiului primarului Nicolae Voicescu, Alina Voicescu, însă acesta le-ar fi spus social-democraţilor că tatăl său „nu ascultă de nimeni, face numai ce vrea el”.

Trebui spus că Voicescu jr. a ajuns şef al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vâlcea în timpul guvernării PSD, el fiind de altfel şi unul dintre membrii de bază ai echipei de campanie a TSD Vâlcea. Însă, sursele noastre spun că primarul din Fârtăţeştii face pasul către PNL Vâlcea, tocmai pentru a-şi menţine în continuare odrasla director. Mai mult, liberalii se pare că i-au promis lui Nicolae Voicescu că îl vor numi responsabil în Colegiul Bălceşti, poziţie deţinută în trecut de senatorul Dan Niţu.